Frații Eren, îngenuncheați de durere după moartea lui Kadir. Vezi online subtitrat episodul 34 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 34: Frații Eren primesc o lovitură greu de suportat. Cum se vor descurca acum, după moartea lui Kadir? Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 34 din Totul pentru familia mea

În episodul 34 al serialului Totul pentru familia mea, frații Eren vor trece din nou prin momente grele.

Kadir, fratele mai mare, nu a mai putut fi salvat de medici, iar pierderea lui îi va îngenunchea pe cei trei frați. Dacă în trecut au reușit să depășească pierdea părinților datorită lui Kadir, cel care le-a fost tot timpul un sprijin important, acum, Omer, Asyie și Emel simt că se află pe marginea prăpastiei.

Omer nu își poate stăpâni furia și nu poate accepta că fratele său mai mare, Kadir, a murit.

Acesta vrea cu orice preț să afle cine este ucigașul fratelui său, astfel încât această persoană să plătească pentru fapta pe care a comis-o.

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe platourile de filmare, alături de doi colegi dragi! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Melis Minkari, în spatele camerelor de filmat!

Omer va primi un telefon din partea unei persoane care a asistat la accidentul care i-a fost fatal lui Kadir. Bărbatul va dori să îi dezvăluie totul lui Omer, însă înainte de a se întâlni cu el, Akif și Kaan îl vor determina pe cel care a văzut cum s-a petrecut accidentul să nu sufle o vorbă despre acest lucru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Între timp, Asyie suferă din ce în ce mai tare și nu știe cum să se ocupe de familie în lipsa lui Kadir. Tânăra continuă să îi vorbească, cu toate că nu mai poate primi niciun răspuns.

„A mai trecut o zi fără tine. Încerc să trăiesc, încerc să rămân în viață, dar...nu știu cum o să trăim fără tine”, va spune Asyie.

Dacă va reuși Omer să afle adevărul despre adevăratul ucigaș al fratelui său, dar și cum se vor descurca în continuare cei trei frați poți vedea urmărind episodul 34 al serialului „Totul pentru familia mea”.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy