Şengül descoperă un adevăr care va da totul peste cap. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Kadir? Vezi online subtitrat episodul 35 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 35: Ce va descoperi Şengül despre Kadir, dar și cine sunt cei doi bărbați care se vor lupta pentru a-i câștiga inima frumoasei Asyie?   Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 35 din Totul pentru familia mea

În episodul 35 din serialul Totul pentru familia mea, frații Eren încearcă să meargă mai departe și să se obișnuiască cu gândul că fratele lor mai mare, Kadir, nu mai este.

Această situație este din ce în ce mai dificilă și mai greu de acceptat, având în vedere că tânărul Kadir a fost stâlpul familiei după ce cei 4 frați au rămas orfani.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, surprins în sala de fitness! Iată cum se menține în formă carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Asyie nu poate trece peste moartea fratelui ei și va avea impresia că îl vede peste tot. Profitând de această ocazie, Kaan va încerca să se apropie de tânără. Doruk nu va fi deloc încântat de acest lucru, ținând cont de sentimentele pe care le are pentru Asyie, astfel că îl va pune la punct de Kaan. Tânărul nu îi va da voie lui Kaan să se apropie prea mult de Asyie, considerând că tânăra îi aparține, astfel că va face o criză de gelozie. 

„Nu-ți ajunge ce ai și, acum, ți-a rămas gândul la Asyie?(...) Sunt proprietarul lui Asyie, omule! Ai înțeles?”, va spune Doruk, orbit de gelozie. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Apar noi probleme și pentru tânărul Omer, de această dată la școală.

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe platourile de filmare, alături de doi colegi dragi! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Melis Minkari, în spatele camerelor de filmat!

Şengül, mătușa celor patru frați rămași orfani, va descoperi un adevăr care ar putea da totul peste cap. Femeia va intra în posesia unor imagini cu Kadir, imagini care o vor șoca și o vor face să reacționeze.

„Ăsta nu e Kadir? Akif, ce fel de om ești? Ce nenorocit ești?”, va spune Şengül, vizibil afectată de imaginile pe care le va vedea. 

Ce va afla Şengül și dacă va lua măsuri, ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânărul Kadir, dar și ce legătură are Akif Atakul cu dispariția acestuia poți vedea în episodul 35 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy