Aybike pune capăt relației cu Berk. Vezi online subtitrat episodul 36 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 36: Aybike pune capăt relației cu Berk: ”Încep să mă plictisesc de insistențele tale”.  Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

După moartea lui Kadir, fratele mai mare, cel care devenise și capul familiei după moartea părinților, cei trei frați se străduiesc să supraviețuiască, în ciuda obstacolelor cu care se confruntă zi de zi.

Ce se întâmplă în episodul 36 din Totul pentru familia mea

În episodul 36 din serialul Totul pentru familia mea,  Şengül este revoltată și sare la atac, cea vizată este Ayla, care după cum a dezvăluit mătușa celor trei frați rămași orfani, a îndrăznit să o umilească pe fiica ei. 

”Așadar, o umilești pe fata mea. Nu știi cu cine ai de-a face”.

Aybike este nevoită să pună capăt relației cu Berk, după ce a auzit că mama lui nu este de acord cu relația lor pentru că este săracă. Tânăra îi aruncă vorbe grele doar pentru a-l îndepărta.

Citește și: Şengül descoperă un adevăr care va da totul peste cap. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Kadir? Vezi online live episodul 35 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

”Berk, încep să mă plictisesc de insistențele tale. Am treabă, înțelegi”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Berk este cutremurat de vestea pe care aceasta i-a dat-o și nu-și găsește puterea să-i spună ceva. 

„Nu vreau să-mi mai pierd timpul explicându-ți ție toate astea”.

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe platourile de filmare, alături de doi colegi dragi! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Melis Minkari, în spatele camerelor de filmat!

Susen are mustrări de conștiință și ar vrea să-i spună lui Omer că ea și Melisa l-au accidentat pe Kadir.

Adevărul este pe cale să iasă la iveală, însă Akif intervine ca de fiecare dată.

Noi evenimente pline de suspans vor avea loc, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul fenomen de la Kanal D: ”Totul pentru familia mea”. Rămâne de văzut dacă cei trei frați vor afla adevărul despre moartea lui Kadir.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy