Orhan descoperă adevărul despre accidentul care i-a adus moartea lui Kadir. Cum vor reacționa Akif și Nebahat? Vezi online subtitrat episodul 38 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 38: Noi momente dramatice, provocate de nemilosul Akif!   Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 38 din Totul pentru familia mea

În episodul 35 din serialul Totul pentru familia mea,  Omer trece prin mari frământări în încercarea disperată de a descoperi adevărul despre accidentul care a provocat decesul fratelui sau, în timp ce Orhan va află detalii șocante despre cumplită tragedie. 

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, surprins în sala de fitness! Iată cum se menține în formă carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Tânărul Omer îi va mărturisi unchiului său că simte faptul că accidentul in care Kadir a murit nu a fost o pură întâmplare nefericită, ci a fost provocat și ar vrea să afle cine este vinovatul pentru tragedia care s-a abătut asupra familiei lor.

„Eu nu știu cine l-a omorât pe fratele meu, unchiule! Simt că înnebunesc când îmi amintesc asta!”, spune Omer.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Pe de altă parte, Suzan va ajunge din nou față în față cu Akif, deoarece aceasta va începe să lucreze ca asistentă a noului său asociat, Resul.

Fapt ce îl intrigă foarte mult pe Akif, pentru că se va simți în pericol la orice pas.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Ce a transmis Halit Özgür Sarı colegilor săi! „Astăzi a fost ultima zi, cea mai grea, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea”

Între timp, Orhan va ascultă din întâmplare o discuție între Sengul și Akif și astfel va descoperi adevărul despre accidentul care i-a adus moartea nepotului sau, Kadir. Fără să stea prea mult pe gânduri, Orhan le va spune răspicat că va merge la poliție să o reclame pe Melisa pentru tragedia provocată.

Cu toate acestea, Akif și Nebahat vor încerca să-l împiedice pentru a-și proteja fiica de închisoare.

O altă nenorocire este, însă, pe cale să se petreacă în familia Atakul.

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy