O nouă nenorocire se abate asupra fraților Eren! Vezi online subtitrat episodul 39 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 39: Cu toate că nu și-au revenit încă după moartea lui Kadir, cei trei frați Eren se vor confruntă cu o nouă nenorocire. Iată ce se întâmplă în viața lor!    Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 39 din Totul pentru familia mea

În episodul 39 din serialul Totul pentru familia mea  apar noi situații dramatice, deși cei trei frați încă nu și-au revenit după moartea lui Kadir.

Asiye și Omer vor încerca din răsputeri să caute noi soluții pentru a merge mai departe și pentru a asigura traiul familiei lor, însă soarta le va deveni din nou potrivnică, în ciuda tuturor eforturilor depuse. Tânăra Asiye va lucra că menajeră în casă unor oameni bogați și va decide să o ia și pe Emel pentru a nu o lasă în frigul din adăpostul lor improvizat.

Omer va ajunge și el în acea casă și va fi extrem de încântat de condițiile în care trăiau proprietarii și ii va promite surorii sale ca si ei vor locui in viitor și într-o astfel de vilă.

Citește și: Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare! Iată cum au fost fotografiați cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, în spatele camerelor de filmat!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Berk va încerca să se reapropie de Aybike, însă tânăra îi va mărturisi că nu îl părăsise din cauza lui, ci din pricina reacțiilor mamei sale. Tânărul o asigură pe iubita lui că va face eforturi în continuare pentru că mama lui să o accepte.

Pe de altă parte, frații Eren se vor confrunta cu o nouă nenorocire, chiar în casa bogătașilor în care lucra Asiye.

Omer va fi confundat cu un hoț, iar proprietarul casei îl va amenință cu un pistol. Omer va încerca disperat să-i explice bărbatului adevărata lui identitate, însă în momentul altercației lor, viața micuței Emel va fi pusă în mare pericol.

Citește și: Cine este și câți ani are, Resul, tatăl lui Berk din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată cea mai iubită femeie din viața celebrului actor Ogün Kaptanoğlu! „Te iubesc atât de mult!”

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy