Şengül, la un pas de a-i trăda pe frații Eren! Vezi online subtitrat episodul 41 din Totul pentru familia mea.

Totul pentru familia mea- episodul 41: Ilknur îi întinde lui Şengül o capcană, sperând că astfel o va putea smulge pe micuța Emel de lângă familia ei!  Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 41 din Totul pentru familia mea

Nenorocirea care s-a abătut asupra familiei Eren, o va aduce pe Şengül în fața unei noi situații limită.

În episodul 41 din serialul Totul pentru familia mea, Şengül ajunge din nou într-o situație dificilă! Ea va fi la un pas de a-i trăda pe frații Eren. Ilknur îiîntinde o capcană, sperând că astfel o va putea smulge pe micuța Emel de lângă familia ei.

Familia Eren trece prin momente cumplite, după ce tânărul Oğulcan ajunge în închisoare, că urmare a reacției lui necugetate asupra lui Emir, nepotul lui Ilknur, care se află în stare gravă la spital, după lovitura suferită în timpul conflictului cu Oğulcan.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru Kadir, la scurt timp după ce actorul a părăsit distribuția! Ce dezvăluiri neașteptate a făcut Turan Cihan Şimşek! „Am experimentat multe pentru a fi mândri unul de celălalt”

Între timp, colegii lui Oğulcan încep să discute cu răutate și fără regrete despre fapta săvârșită recent, pentru care plătește cu închisoarea.

Cel mai înverșunat pare să fie Kaan, fiul ilegitim al lui Akif, care își va exprima satisfacția pentru nenorocirea care s-a abătut asupra colegului său, Oğulcan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Fără să stea pe gânduri, Omer va sări în apărarea vărului sau și le va cere socoteală colegilor care îl bârfesc, iscând din nou un mare scandal în liceu.

La scurtă vreme, câțiva părinți, printre care și Nebahat, se vor revoltă în față directorului liceului Ataman și vor solicita ca frații Eren și verii lor să fie exmatriculați cât mai curând.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look, la început de an! Iată cum arată în prezent celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

În tot acest timp, Ilknur va pune la cale un plan diabolic împotriva familiei Eren. Profitând de vulnerabilitatea și naivitatea lui Şengül, femeia îi va întinde acesteia o capcană, sperând că astfel o va putea smulge pe micuța Emel de lângă familia ei. Ilknur se va oferi să îl salveze pe Oğulcan din închisoare, însă o va cere în schimb pe Emel. 

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy