Detalii cutremurătoare ies la iveală despre Şengül. Vezi online subtitrat episodul 42 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 42: Emel îi spune unchiului ei că ea a fost cea care a dat-o lui Ilknur: ”Mătușa m-a dat acelei femei”. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Serialul ”Totul pentru familia mea” spune cu realism povestea a patru frați rămași orfani, care se luptă să aibă o viață normală, în ciuda capcanelor care le sunt întinse la tot pasul.

După ce Kadir, fratele mai mare, moare într-un teribil accident, Onur, Emel și Asiye se luptă cu „morile de vânt”. Noi evenimente pline de suspans în acest episod online al serialul turcesc!

Ce se întâmplă în episodul 42 din Totul pentru familia mea

În episodul 42 din serialul Totul pentru familia mea, Ogulcan este eliberat, în timp ce Ilknur o ia pe Emel și pleacă din oraș.

Atunci când familia Eren se întoarce acasă cu Ogulcan, se descoperă ca Emel a dispărut și o caută în împrejurimi crezând că a ieșit la plimbare apoi se duc la poliție.

Ilknur oprește la o benzinărie. Emel o aude vorbind la telefon cu sora ei despre răpirea sa. Aflând că nu merg în vacanță cum i-a promis și că nu o va lăsa să se întoarcă la familia ei, Emel fuge și ajunge într-o pădure.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Sinem! Iată ce locație specială a ales actorul Turan Cihan Şimşek și la ce gest uluitor a recurs în public!

O persoană îi găsește geanta și anunță poliția. După câteva ore de căutări, Emel este găsită iar Ilknur este arestată.

În momentul în care se descoperă că Sengul a ajutat-o pe Ilknur, Orhan o scoate afară din casă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Sengul doarme afară o noapte apoi se duce la Ayla și o roagă să o cazeze câteva zile.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, cele mai tandre ipostaze alături de iubita lui, Sinem! Iată cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți, care se pregătesc de căsătorie!

Emel dezvăluie în fața unchiului și a fraților săi că mătușa sa este cea care i-a pregătit geanta și i-a dat-o lui Ilknur: ”Mătușa m-a dat acelei femei. Ea mi-a pregătit geanta”.

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy