Orhan decide să dezvăluie secretul care ar putea să le schimbe radical viața celor patru frați. Aflați cum va reacționa Kadir. Vezi online subtitrat episodul 5 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 5:  Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

În episodul 5 din Totul pentru familia mea: Lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată 

În episodul 5 din Totul pentru familia mea, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru cei patru frați, Kadir, Omer, Asiye și Emel, deoarece unchiul lor, Orhan are de gând să le dezvăluie un secret care ar putea să le schimbe radical viață și i-ar putea ajută să pătrundă brusc în înalta societate.

Măcinat de frământări și de remușcări, Orhan ajunge la capătul puterilor și va decide să le dezvăluie nepoților săi marele secret care ar putea să le aducă o viață îndestulată și să uite de toate necazurile și neajunsurile de până acum.

„Kadir... De fapt, voi aveți o cale de scăpare, băiete!(...) O să-mi pierd mințile!”, spune Orhan.

Pe de altă parte, tânărul Olgucan se apropie din ce în ce mai mult de Harika, fata pe care a plăcut-o din prima clipă în care a cunoscut-o. În cele din urmă, tânăra va ajunge să îi destăinuie colegului ei faptul că nu este fiica faimoasei Suzan. Iar Melisa face și ea noi progrese și îi câștiga încrederea lui Kadir, dându-i tot mai mult de înțeles că îl place și că își dorește enorm să îl ajute pe el și pe frații lui să ducă o viață mai bună.

Tânăra ii va mărturisi lui Kadir faptul ca ea l-a denunțat pe patronul service-ului auto, însă gestul ei nu va fi apreciat. 

Citește și: Mătușa Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, cele mai fericite momente din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Yıldız Kültür, în urmă cu opt ani, la fastuoasa nuntă a fiului ei!

Între timp, Omer și sora lui Asiye vor trece prin noi momente dificile în școală privată a familiei Ataman. Tânărul îi va reproșa unchiului Orhan faptul că nu i-a sprijinit așa cum ar fi trebuit să o facă și să le ofere adăpost în casă lui și nu în cotețul găinilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Urmărește Episodul 6 din Totul pentru familia mea AICI

Citește și: Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro.

Totul pentru familia mea este un serial ce i-a cucerit pe telespectatori. Actorii, intriga şi răsturnările de situație reușesc să ne țină mereu cu sufletul la gură.

Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy