Ömer devine ținta răzbunării cămătarului Tayfun! Vezi online subtitrat episodul 51 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 51: Dorința arzătoare a lui Ömer de a-și ajută surorile le va aduce un mare necaz în familie.   Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 51 din Totul pentru familia mea

În episodul 51 din serialul Totul pentru familia mea,  Ömer devine ținta răzbunării cămătarului Tayfun, care e hotărât să îl pedepsească aprig pentru că a îndrăznit să-l înfrunte! Asiye îi va sări în ajutor lui Ömer, riscându-și viața!

Aflați ce se va întâmpla cu cei doi frați!

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea s-a retras de pe platourile de filmare pentru a ajuta locuitorii din zonele afectate de cumplitele cutremure! Iată unde a fost surprinsă actrița Fadik Sevin Atasoy! „Vom depăși această durere împreună!” 

Cămătarul Tayfun are de gând să se răzbune crunt pe Ömer, după ce tânărul a îndrăznit să-l înfrunte și să îl reclame la poliție.


Cu mari eforturi și sacrificii, tânărul va reuși să îi plătească datoria lui Tayfun și îl anunță pe acesta că nu va mai lucra pentru el și se va retrage. Însă temutul cămătar nu va accepta refuzul lui Ömer de a continuă să acționeze pentru el și va pune la cale un plan diabolic.

„Credeai că, dacă îți plătești datorită, scapi de treaba asta? Chiar așa credeai?”,

îi spune Tayfun.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Între timp, coșmarul lui Akif revine deoarece rivalul lui Resul a intrat în posesia clipului video în care el a fost surprins omorându-l pe tatăl fraților Eren. Resul a descoperit filmarea buclucașă în momentul în care i-a devastat casa lui Akif.

Nebahat va afla de la Resul că are de gând să îl reclame la poliție pentru crima comisă și îl va anunța pe soțul ei să își ia măsuri. În încercarea disperată de a-l împiedică pe Resul să meargă la poliție să depună plângere împotriva soțului ei, Nebahat va recurge la un gest extrem, iar bărbatul se va prăbuși inert la pământ.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care tânăra actriță Damlasu İkizoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Melisa! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Pe de altă parte, o nouă nenorocire se va abate asupra familiei Eren, tocmai când credeau că totul va reveni la normal. Tayfun va veni să îi ceară socoteală lui Ömer pentru că îl reclamase și are vrea să îl pedepsească aprig pentru că a îndrăznit să îl înfrunte, deși în ajutase când a avut nevoie.

„Omer! Cine te crezi să mă reclami la poliție? Cine te crezi? Cine? O sa plătești pentru asta!”,

va spune Tayfun.

Panicată și îngrozită de gândul că își va pierde fratele, Asiye va sări în apărarea lui Ömer și va fi ea cea împușcată de temutul cămătar.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy