Ömer este îngenunchiat de criticile dureroase ale surorii sale, Asiye! Vezi online subtitrat episodul 52 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 52:  Incidentul provocat de Omer va aduce noi probleme în sânul familiei sale, deoarece Asiye va descoperi adevărul despre implicarea acestuia în afacerile ilegale ale cămătarului Tayfun, cel care a fost la un pas de o ucide.   Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 52din Totul pentru familia mea

În episodul 52 din serialul Totul pentru familia mea,  Asiye descoperă că a ajuns în pragul morții tocmai din cauza fratelui ei! Reacția fetei îl va umili cumplit pe Ömer, deoarece faptele lui vor fi aflate de toți colegii lui de la școală.

Chinul lui Omer se va prelungi. Tânărul va fi îngenunchiat de regrete și frământări ce vor fi amplificate de reacția surorii lui, Asiye în clipa în care aceasta va descoperi adevărul despre colaborarea lui cu temutul cămătar Tayfun, care fusese la un pas de a provoca încă o tragedie în familia Eren.

Între timp, Doruk se zbate să o recucerească pe Asiye și încearcă disperat să îi demonstreze dragostea și aprecierea lui și să îi recâștige încrederea.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care seducătorul Ogün Kaptanoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Resul! Și-a dorit renumitul actor să încheie colaborarea sau a fost nevoit?

„O să te conving de ce să mă ierți iar și să ai din nou încredere în mine!”, spune tânărul Doruk.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe de altă parte, Sengul se va confrunta cu o nouă problema în familie, când va observa din întâmplare că soțul ei, Orhan, ia masă cu o altă femeie și par destul de apropiați, spre marea ei disperare.

Însă femeia nu va rămâne deloc indiferentă ci va acționa pentru a-și proteja căsnicia.

„Încă nu pot să înțeleg ce a făcut Omer! Pe lângă faptul că m-a mințit, cum a putut să facă el cămătărie că să întrețină casa? Mereu zice că are el grijă de noi. Dacă așa o să aibă grijă de noi, mai bine să nu aibă!”, spune Asiye.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită în cabina de machiaj! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan pe platourile de filmare!

Pe de alta parte, tânărul Berk va trece prin momente dramatice, după moartea fulgerătoare a tatălui sau. Aybike va încerca din răsputeri sa îl consoleze si sa ii fie alături in clipele grele, însă nimic nu pare sa îl ajute pe rebelul adolescent sa depășească trauma vieții sale. 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy