Kaan și Susen cad de la etaj și sunt grav răniți! Vezi online subtitrat episodul 53 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 53:  Kaan se zbate între viață și moarte după ce cade de la etaj împreună cu Susen.   Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 53 din Totul pentru familia mea

În episodul 53 din serialul Totul pentru familia mea, Kaan o împiedică pe Susen să zică faptul că Melisa l-a accidentat pe Kadir, însă amândoi cad de la etaj și sunt răniți.

În drum spre spital, Kaan îi spune lui Akif că a făcut-o pentru a-și proteja familia. Akif este cu adevărat devastat.

Citește și: Susen este pe cale să o dea în vileag pe Melisa! Kaan face tot ce îi stă în putință ca adevărul despre accidentul lui Kadir să nu iasă la iveală. Nebahat vrea să le spună fraților Eren că Akif le-a omorât tatăl

Kaan se zbate între viață și moarte, ceea ce va produce îngrijorare în rândul celor dragi.

Orhan încă locuiește în apartamentul lui Gonul și a început să lucreze la restaurantul ei, iar Sengul vrea să se răzbune spunând că: “Cine e femeia aia, de îmi ia soțul?” ”Știu eu ce-o să-i fac femeii. O să-i distrug. O să vadă ei”.

Nebabat vrea să le spună fraților Eren că Akif l-a ucis pe tatăl lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, trece prin momente dramatice! Renumitul actor Celil Nalçakan și-a făcut apariția în mediul online cu o perfuzie la mână! „Nu pot ieși din casă”

Kaan este dezamăgit de tatăl său, după ce Akif îl reneagă ca fiu și îi interzice să mai calce în compania sa.

Akif divorțează de Nebahat și începe pregătirile pentru căsătoria cu Suzan, iar Nebahat se răzbună în timp ce rupe rochia de mireasă.

Pentru a afla ce se întâmplă mai departe cu cei patru frați, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D.

 

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy