Şengul se teme că Gonul i-l va fura pe Orhan și își continuă planul de răzbunare. Vezi online subtitrat episodul 54 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 54: Şengül se teme că Gonul i-l va fura pe Orhan și pune otravă în mâncare! Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 54 din Totul pentru familia mea

În episodul 54 din serialul Totul pentru familia mea, Şengul se teme că Gonul i-l va fura pe Orhan și aranjează ca patronul lui să nu îi mai permită să doarmă în magazin, sperând că se va întoarce acasă.

Orhan caută să închirieze o garsonieră dar Gonul îi propune să locuiască în camera de deasupra restaurantului ei. Şengül continua planul de răzbunare și pune insecticid în mâncare, fără să realizez că cei mici, din familia Eren, vor fi cei care vor mânca.

Gonul nu depune plângere, însă Șengul este arestată.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai amuzante ipostaze alături de partenerul ei de platou, Orhan! Iată cum au fost surprinși talentații actori Fadik Sevin Atasoy și Cüneyt Mete, în spatele camerelor de filmat!

”Ce ai mai făcut, blestemato?”, îi spune Orhan soției.

Ayla administrează acțiunile lui Berk și începe să lucreze la companie cu Akif. Îi propune lui Nebahat să lucreze cu ea, ca să o ajute să nu cadă în cursele lui Akif.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită în cabina de machiaj! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan pe platourile de filmare!

Pentru a afla care este starea de sănătate a copiilor, dar și ce va păți Șengul, poți urmări online serialul “Totul pentru familia mea”

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra

vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

 

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy