Omer și pe Ogulcan riscă să fie exmatriculați. Vezi online subtitrat episodul 56 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 56: Șengul este eliberată, iar Omer și pe Ogulcan riscă să fie exmatriculați. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 56 din Totul pentru familia mea

În episodul 56 din serialul Totul pentru familia mea, Șengul este eliberată. I-a povestit unei colege de celulă că Gonul vrea să-i fure soțul și femeia trimite pe cineva să-i distrugă restaurantul și să-i spună să-l lase în pace pe Orhan.

Șengul află prea târziu despre asta. Orhan nu crede că ea este nevinovată și vrea să divorțeze.

Citește și: Gonul primește o lecție din partea lui Șengul, care trimite pe cineva să-i distrugă restaurantul. Orhan este îngrozit de tot ce se întâmplă. Ayla întrunește consiliul de administrație al școlii pentru a-i exmatricula pe Omer și pe Ogulcan

Omer îl găsește pe Ogulcan pe șantier și-l oprește pe muncitorul care toarnă ciment în groapă dar motocicleta nu o poate recupera.

Din fericire, Gonul sosește acasă la familia Eren la timp și plătește costul motocicletei pentru a-l opri pe șeful lui Ogulcan să depună plângere împotriva lui.

Ayla întrunește consiliul de administrație al școlii pentru a-i exmatricula pe Omer și pe Ogulcan. Ei nu se apără dar Harika îi spune lui Suzan cum Emir și Tolga au început totul, furând motocicleta lui Ogulcan.

Pentru a afla dacă Omer și Ogulcan vor fi exmatriculați, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Adevăratul motiv pentru care tânărul Eren Ören a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kaan! A fost nevoit carismaticul actor să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy