Suzan este arestată pentru neregulile companiei lui Akif. Vezi online subtitrat episodul 59 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 59: Harika vrea să se mute în “coteț”, iar Suzan ajunge în arest. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 59 din Totul pentru familia mea

În episodul 59 din serialul Totul pentru familia mea, Akif își revine după infarctul suferit și se gândește să treacă toate acțiunile companiei pe numele lui Nebahat, ca să nu-i fie confiscate pentru ratele neplătite ale companiei.

Pentru a-și salva pielea, trece președinția consiliului de administrație al companiei pe Suzan.

La finalul episodului, în loc să fie arestat el, este arestată Suzan pentru neregulile companiei.

Citește și: Imagini rare de la nunta îndrăgitei Gözde Türker, actrița care a jucat rolul Harika din serialul Totul pentru familia mea! Iată clipul cu cele mai emoționante momente de la fericitul eveniment din viața frumoasei actrițe!

Fiul lui Șengul dă peste un filmuleț cu tatăl său, extrem de fericit, care se află în restaurantul lui Gonul. Copilul rămâne blocat și nu știe cum să reacționeze atunci când cele două femei din viața sa îl întreabă ce a pățit, mai ales că Șengul a depus actele de divorț și speră ca soțul său să se liniștească.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Akif promite că o va salva pe Suzan din închisoare, iar Harika nu vrea să mai locuiască cu el după ce i-a făcut asta mamei ei și neavând unde să meargă, îl roagă pe Omer să-i permită să stea cu ei:

“Pot să stau cu voi în coteț, frate?”

Citește și: Cine este și câți ani are, Emir din serialul Totul pentru familia mea? Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Enes Demirkapi când nu se află pe platourile de filmare!

Pentru a vedea dacă Suzan scapă de la închisoare și dacă Harika se mută la Omer alături de ceilalți frați, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe www.kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy