Mărturisirea șocantă a Melisei îl pune în mare încurcătură pe Kadir, care nu va ști cum sa reacționeze, pentru a nu-i aduce suferință fratelui sau, Ömer. Vezi online subtitrat episodul 6 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 6: Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 6 din Totul pentru familia mea: Mărturisiri cutremurătoare pentru Kadir si Akif

Surpriza Melisei creează o situație tensionată între Kadir și Ömer. Lipsa de empatie și de înțelegere de care dă dovadă Şengül în faţa luptei fraților pentru a face față greutăților vieții îl înfurie pe Orhan.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum arăta celebra Simge Selçuk, în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare!

Pe de alta parte, Suzan îi face o mărturisire șocantă lui Akif, care intră în panică și are probleme în a gestiona lucrurile.

Bărbatul va încerca prin toate mijloacele să blocheze acțiunile lui Suzan care are la rândul ei probleme și tot ceea ce își dorește este să iasă din situația complicată în care se află.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

În același timp, folosindu-se de Kadir și de frații lui, Nebahat uneltește un plan de răzbunare care va scoate la iveală multe dintre cele mai bine păstrate secrete.

Urmărește Episodul 7 din Totul pentru familia mea AICI

Povestea serialului turcesc Totul pentru familia mea

Povestea din serialul Totul pentru familia mea prezintă familia Eren, formată părinți simpli, muncitori, și cei patru copii care țin foarte mult unul la celălalt. Familia își duce viața de zi cu zi cu decență și bun simț. Hatice și Veli, părinții celor patru copii, Kadir, Omer, Asiye și Emel, muncesc cu greu ca să asigure un trai mai bun familiei.

Hatice și Veli vor intra, fără voia lor, într-o situație care le va aduce sfârșitul. În tot acest timp, cei patru frați nici nu bănuiesc ca viață lor urmează să ia o întorsătură plină de dramatism.

Citește și: Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro.

Totul pentru familia mea este un serial care i-a cucerit pe telespectatori încă de la primul episod. 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy