O bătrână, cu o valiză plină cu bani, apare la ușa lui Omer. Vezi online subtitrat episodul 60 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 60: O bătrână pe nume Sevgi apare acasă la Omer și ține în mână o valiză cu bani. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 60 din Totul pentru familia mea

În episodul 60 din serialul Totul pentru familia mea, o bătrânică pe nume Sevgi apare acasă la Omer cu o geantă plină cu bani.

Se pare că a încurcat casa și îi confundă cu familia ei. Omer vrea să o ducă la poliție dar amână până a doua zi fiindcă ea adoarme.

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești!

În ziua următoare, vorbește cu ea dar femeia nu vrea nici în ruptul capului să meargă la poliție. Aceasta spune că este mătușa lor. Harika pune ochii pe geanta cu bani și realizează că dacă fură banii lui Sevgi și îi folosește pentru eliberarea lui Suzan, vor trăi în continuare în sărăcie.

Nebahat și Ayla sunt ajutate de partenera lor Gozde și află că Akif ar putea să le facă și lor o grămadă de probleme prin compania de cosmetice.

Tot de la ea află că nu a dat faliment ci toate proprietățile lui sunt pe compania lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță!

Nebahat și Ayla se tem de el și au nevoie de Suzan ca să le ajute să-i găsească un punct slab, de aceea acestea îi fac o propunere ți îi promit că o vor ajuta să iasă din închisoare.

Pentru a vedea cine este cu adevărat Sevgi și care este planul lui Nebahat și Ayla, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea

 

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy