Akif pune liceul în vânzare și vrea să plătească datoria companiei. Vezi online subtitrat episodul 61 din serialul Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 61: Akif pune liceul în vânzare și vrea să plătească datoria companiei. Urmărește online povestea tulburătoare pentru supraviețuire a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 61  din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 61 din serialul Totul pentru familia mea, Akif pune liceul în vânzare și vrea să plătească datoria companiei ca să o scoată pe Suzan din închisoare.

Tolga îl convinge pe tatăl lui să îl cumpere și vrea să anuleze bursele verișorilor Eren. Akif investește banii pe care îi obține din vânzarea liceului și amână eliberarea lui Suzan.

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești

Nebahat și Ayla se tem de el și au nevoie de Suzan ca să le ajute să-i găsească un punct slab. Îi propun o înțelegere și o vor ajuta să iasă din închisoare.

Sevgi nu vrea să îi spună lui Omer cine este cu adevărat. Asiye se angajează și ea la restaurantul lui Gonul. Aybike și Șengul se supără foarte tare pe ea pentru că lucrează acolo.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță

Șengul și Aybike se supără foarte tare atunci când află că Asiye lucrează pentru Gonul și fac un gard între casa lor și coteț.

Orhan divorțează de Şengul. Îi povestește lui Omer că se simte fericit, liniștit și parcă a mai întinerit de când a intrat Gonul în viața lui, deși încă nu este nimic între ei.

Pentru a vedea cine este cu adevărat Sevgi și dacă Suzan iese din închisoare sau nu, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea  

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy