Șengul îi alungă din curtea casei sale pe Omer, Emel și Asiye, iar bătrâna Sevgi ajunge de urgență la spital! Vezi online subtitrat episodul 64 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 64: Șengul îi alungă pe frații Eren, iar mătușa Sevgi ajunge de urgență la spital! Omer este doborât de tristețe! „Pe cine am iubit am pierdut!” Urmărește online povestea emoționantă a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 64  din Totul pentru familia mea

În episodul 64 din serialul Totul pentru familia mea, cei trei frați, Omer, Asiye și Emel ajung din nou pe drumuri, după ce Sengul va reuși să cumpere casa cu ajutorul lui Nebahat și va

deveni și proprietara cotețului. 

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, surprins din nou în compania superbei Susen, în spatele camerelor de filmat! Iată cum au fost fotografiați recent Yiğit Koçak și Lizge Cömert

Omer și Asiye o duc la spital pe Aybike, după accidentul stupid pe care tocmai ea îl provocase intenționat pentru a se răzbuna pe verișoara ei, însă aceștia sunt anunțați că mătușa Sevgi s-a simțit rău și a fost transportată si ea de urgență la spital.

Este o lovitură teribilă pentru Omer, care se înspăimântă la gândul că ar putea să o piardă și pe bătrânica pe care o îndrăgiseră atât de mult și o considerau deja parte din familia lor.

Citește și: Celil Nalçakan, actorul care a jucat rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea, accident teribil pe platourile de filmare! Iată ce a pățit celebrul actor și cum se simte în prezent

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Pe cine am iubit am pierdut! Să nu faci și tu asta, bine?”, îi spune Omer cu lacrimi în ochi mătușii Sevgi.

Pe de altă parte, Nebahat, Ayla și Suzan reușesc să își ducă la bun sfârșit planul diabolic de răzbunare împotriva lui Akif Atakul, care va fi încarcerat și care va rămâne fără mult îndrăgita lui avere.

Între timp, Sengul va profita de agitația în care au fost prinși frațîi Eren în ultima vreme și va decide să își continue strategia de răzbunare la capăt. Această va reuși să devină proprietara casei și a cotețului cu ajutorul lui Nebahat și în cele din urmă îi va alungă pe cei trei frați din curtea casei sale cu mare satisfacție.

Pentru a vedea ce se va întâmpla cu frații Eren, dar si cu bătrâna Sevgi, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy