Doruk va descoperi secretul îngrozitor al mamei sale! Viața fraților Eren se va schimba miraculos! Vezi online subtitrat episodul 65 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 65: In viața celor trei frați, Omer, Emel și Asiye se întâmplă un miracol! Doruk află detalii cutremurătoare despre propria lui mamă și este profund îndurerat! Urmărește online povestea emoționantă a familiei Eren.

Ce se întâmplă în episodul 65  din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 65 din serialul Totul pentru familia mea, cei trei frați, Omer, Emel și Asiye se vor bucură de o schimbare miraculoasă a vieții lor și vor trece într-o nouă etapă frumoasă

și fericită, după multe necazuri trăite. 

Citește și: Cum arăta superba Nebahat din serialul Totul pentru familia mea înainte de a recurge la operațiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată ce aspect fizic uluitor avea celebra actriță Simge Selçuk la 19 ani! „Tinerețe rebelă”

După ce au fost alungați din coteț de malefică lor mătușa, Sengul, care a făcut tot posibilul să-i îndepărteze definitiv din viață ei și a copiilor ei, cei trei frați Eren au decis să își ia din nou viața în propriile mâini și să înfrunte noul obstacol împreună

ținându-se strâns de mâna așa cum au făcut-o mereu, după dispariția părinților și a fratelui lor mai mare, Kadir.

Însă de data aceasta, în viața lor se va întâmpla un miracol, deoarece în sfârșit va ieși soarele și pe strada lor și vor putea să se bucure de tot ceea ce nu au avut până acum. Aceștia nu vor uită niciodată tot răul îndurat din cauza mătușii lor, Sengul, însă nu vor renunța la verii lor, Aybike și Ogulcan.

Pe de altă parte, cele trei aliate, Nebahat, Suzan și Ayla se vor bucură împreună de marea reușită împotriva lui Akif, pe care l-au lăsat fără avere.

Citește și: La mulți ani, Doruk! Iată câți ani a împlinit carismaticul actor Onur Seyit Yaran și ce mesaj uluitor i-a transmis Su Burcu Yazgı Coşkun, partenera lui de platou, din serialul Totul pentru familia mea!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Pentru Sengul coșmarul geloziei va continuă, deoarece îi va întâlni pe Orhan și pe noua lui iubita. Fără să stea pe gânduri, aceasta se va năpusti cu furie asupra fostului ei soț, căruia îi va cere socoteală pentru că și-a abandonat cei doi copii și a plecat să își refacă viață alături de altă femeie.

Între timp, Akif va scapă din închisoare, își va readuna forțele și va reveni în față fostei sale soții, pe care o va amenință subtil că îi va pregăti o răzbunare pe măsură atacului ei viclean.

Însă fiul lor, Doruk ascultă din umbră conversația părinților săi și descoperă cu durere în suflet secretul teribil pe care îl ascundeau aceștia despre cumplitul deces al lui Resul. Tânărul va fi extrem de dezamăgit de propria lui mamă.

„Tu l-ai ucis pe unchiul Resul?”, spune Doruk, în lacrimi.

Pentru a afla cum va reacționa Doruk, dar si ce se va întâmpla cu frații Eren poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy