Orhan primește o lovitură neașteptată, chiar în ziua nunții cu Gonul. Vezi online subtitrat episodul 66 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 66: Lovitură grea pentru Orhan în ziua nunții cu Gonul. Sengul îi dă vestea că va deveni din nou tată: ”Port în pântece copilul tău!” Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 66  din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 66 din serialul Totul pentru familia mea,  Akif se mută în cotețul în care frații Eren au supraviețui luni bune, se pare că roata s-a întors, iar bărbatul plătește greșelile comise în trecut.

Deși lucrurile au luat o întorsătura dramatică pentru Akif, ei bine, acesta încă speră că lucrurile vor reveni la normal.

Citește și: Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, marcată profund de moartea celui mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Yıldız Kültür, la înmormântarea soțului ei!

Orhan, aflat la altar alături de Gonul, privește o veste neașteptată din partea fostei soții.

Sengul îl anunță că va deveni tată. Orhan este într-o mare dilemă și nu știe ce să facă, dacă să fie alături de femeia care îi va dărui un copil sau să aleagă iubirea pentru Gonul.

Este fericit că va fi tată din nou și cumpără haine pentru copil și-i zice lui Sengul că îi va fi alături oricând are nevoie de el. Gonul îl vede la magazin și-l sună dar el o minte că este în altă parte.

Aceasta se supără tare pentru că a început să o mintă și se ceartă cu el apoi se ceartă și cu Sengul. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești

„Vom avea un copil, Orhan. Port în pântece copilul tău”, spune Sengul.

Omer a organizat o petrecere de zile mari la conac, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată și decide să-i dea pe invitați afară. 

Pentru a vedea cum reacționează Orhan si ce se va intampla cu Sengul, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy