Omer și surorile sale sunt nevoiți să părăsească casa în care locuiesc și să revină la vechiul trai. Vezi online subtitrat episodul 67 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 67: frații Eren, sunt nevoiți să revină la vechiul trai și astfel, toate visele lor se ruinează. Urmărește online povestea tulburătoare pentru supraviețuire a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 67  din Totul pentru familia mea

În episodul 67 din serialul Totul pentru familia mea, odată cu întoarcerea familiei Yılmaz, frații Eren, sunt nevoiți să revină la vechiul trai și astfel, toate visele lor se ruinează.

Ahmet se dovedește a fi tatăl lui Omer, iar acest lucru îl va bulversa. Ahmet și Suzan au trăit, în trecut, o poveste de iubire frumoasă și din păcate Sevgi nu a privit cu ochi buni această relație. Aceștia au fost nevoiți să o ia pe drumuri separate, dar rodul iubirii lor nu a întârziat să apară și astfel, Suzan l-a născut pe Omer pe care a fost nevoită să îl abandoneze. 

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, la cabina de machiaj! Iată cine a însoțit-o de curând, pe platourile de filmare pe frumoasa actriță Simge Selçuk

Cei patru frați aleg să meargă la unchiul lor, Orhan, dar când Gonul se plânge că sunt dezordonați și că muncește după ei prea mult, pleacă și de acolo.

Șengul îi primește cu chirie într-o anexă a locuinței.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare în mediul online! Iată cum arată celebrul actor Celil Nalçakan și ce mesaj neașteptat le-a transmis fanilor săi!

Planurile lui Akif nu au un sfârșit, iar bărbatul continuă să caute un investitor, înscrierea fraților lui Omer, Sarp și Yasmin, la Colegiul Ataman aduce noi tensiuni.

Pentru a vedea ce se intampla cu fratii Eren, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy