Omer se află pe punctul de a fi exmatriculat. Vezi online subtitrat episodul 68 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 68: Frații Eren nu știu unde să se ducă după ce au fost dați afară din casă, iar Omer riscă să fie exmatriculat. Urmărește online povestea impresionantă de viata a fraților Eren, rămași orfani si greu încercați de destin. 

Ce se întâmplă în episodul 68  din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 68 din serialul Totul pentru familia mea, Berk și Sarp mint că Omer i-a bătut. Ahmet vrea să-l exmatriculeze dar se întoarce Sevgi și-i zice că este fiul lui. Sevgi îi zice lui Ahmet că i-a ascuns că Suzan era însărcinată pentru că el era logodit cu Seval și se pregăteau de nuntă. După mult timp ea a aflat că Omer a fost abandonat la moschee de bunicul lui și cu greu l-a găsit.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum a fost surprinsă recent frumoasa actriță Su Burcu Yazgı Coşkun

Ahmet nu-l mai exmatriculează pe Omer dar îi zice lui Suzan că nu vrea ca Omer să știe că este tatăl lui pe motiv că și-a făcut o impresie proastă despre el pentru că a furat ceasurile din casa lui.

Sevgi le zice lui Omer și lui Asiye că s-a prefăcut că și-a pierdut mințile și că i-a confundat cu familia ei. Tolga este la spital în operație după ce tatăl lui l-a lovit și a căzut printr-o ușă de sticlă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești

Susen se întâlnește cu Sarp ca să-l supere pe Omer pentru că și el a supărat-o când a luat masa cu Leyla în oraș. Leyla îi spune lui Tolga că l-a ajutat pe Omer pentru că îl place. 

Pentru a vedea ce se întâmplă cu frații Eren si prin ce peripeții de pomina vor trece, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy