Ömer caută certitudini! Tânărul va ajunge față în față cu Suzan pentru a-i cere informații despre adevăratul lui tată! Vezi online subtitrat episodul 70 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 70: Ömer face propriile investigații pentru a descoperi dovezi care să îi confirme identitatea adevăratului său tată! „Omul ăla e tatăl meu?” Tânărul ajunge față în față cu mama sa pentru a-i cere explicații despre Ahmet Yilmaz!  Urmărește online povestea emoționantă a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 70 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 70 din serialul Totul pentru familia mea, viața lui Ömer și a surorilor lui este pe cale să se schimbe radical, după ce tânărul va descoperi că face parte dintr-o familie bogată. Visul lui Ömer de a duce un trăi îndestulat alături de Asiye și Emel pare din ce în ce mai aproape de îndeplinire, însă noi obstacole se vor ivi și vor avea de înfruntat noi dificultăți.

Între timp, Nebahat se va apropia din ce în ce mai mult de Ahmet Yilmaz și vor fi din ce in ce mai aproape de o idilă. În ciuda faptului că a suferit enorm după divorțul de Akif Atakul, Nebahat va începe să se resemneze și chiar să se gândească să își refacă viață alături de un alt bărbat.

Citește și: Cum arăta superba Nebahat din serialul Totul pentru familia mea înainte de a recurge la operațiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată ce aspect fizic uluitor avea celebra actriță Simge Selçuk la 19 ani! „Tinerețe rebelă”

„Sunt foarte fericită! Totul merge grozav! Afacerile, dragostea...”, spune Nebahat.

După ce a aflat de la Ogulcan despre adevărată identitate a tatălui sau, Ömer va încerca din răsputeri să descopere dovezi palpabile care să îi confirme că Ahmet Yilmaz este tatăl lui. Tânărul va trece la acțiune și va face propriile sale investigațîi, cu ajutorul verilor săi, Ogulcan și Aybike. Iar în cele din urmă, Omer va afla că pe fiul mătușii sale Sevgi îl cheamă ca pe tatăl lui, și crede că nu e o simplă coincidență.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: La mulți ani, Doruk! Iată câți ani a împlinit carismaticul actor Onur Seyit Yaran și ce mesaj uluitor i-a transmis Su Burcu Yazgı Coşkun, partenera lui de platou, din serialul Totul pentru familia mea!

Ömer: Pe fiul mătușii Sevgi îl cheamă Ahmet Yilmaz, la fel că pe tatăl meu!

Aybike: Ömer omul asta este tatăl tău! Sigur este tatăl tău!

Pe de altă parte, Nebahat va descoperi că Suzan l-a iertat pe Akif între timp și mai mult decât atât l-a primit în casă pe care i-o oferise chiar ea. Vizibil deranjată de decizia fostei sale rivale, Nebahat le cere să plece amândoi din casă ei.

Între timp, Omer va reuși să facă un test ADN, pentru a află cu certitudine dacă Ahmet Yilmaz este sau nu tatăl lui.

În cele din urmă el și Oculgan primesc rezultatul analizei și descoperă cu uluire faptul că bănuielile lor s-a adeverit și Omer chiar face parte din familia Yilmaz, iar mătușa Sevgi este bunica lui. După multe frământări interioare, tânărul Omer ajunge față în față și cu mama sa, iar Suzan se va vedea nevoită să spună adevărul și să îi povestească fiului ei totul despre familia sale.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy