Micuța Emel, în pericol de moarte! Mezina familiei Eren suferă un accident teribil! Vezi online subtitrat episodul 71 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 71: Ömer asistă neputincios la o nouă nenorocire care se abate asupra familiei sale! Micuța Emel suferă un accident cumplit, provocat de rebelul Sarp Yilmaz! Urmărește online povestea tulburătoare a familiei Eren.

Ce se întâmplă în episodul 71 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 71 din serialul Totul pentru familia mea, cei trei frați Eren vor trece printr-un mare necaz.

Micuța Emel va fi lovită de mașina condusă chiar de fratele vitreg al lui Omer. Fetița se va prăbuși la pământ și va agoniza până când va fi găsită. 

Citește și: Micuța Emel din producția Totul pentru familia mea, în cele mai frumoase și emoționante ipostaze pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă talentată fetiță alături de dragii ei colegi, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran!

Dornică de răzbunare, Sengul își cumpără un microbuz și va merge să o șicaneze pe rivală ei. Fosta soție a lui Orhan va parca tocmai în fața cofetăriei lui Gonul și va începe să își pună în aplicare planul de răzbunare. Pe de altă parte, la liceul Ataman se vor petrece noi întâmplări uluitoare, răsturnări neașteptate de situație, dar și tensiuni puternice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Apropierea dintre Omer și sora lui Tolga, va stârni gelozia frumoasei Suzen, care va reacționa aprig și îi va cere socoteală partenerului ei pentru gesturile lui. Iar Yasmin își va duce la capăt planul de răzbunare împotriva lui Asiye, pentru că aceasta să piardă concursul de șah. Nici Berk nu va fi mulțumit de faptul că fosta lui iubita, Aybike s-a apropiat de Tolga.

Între timp, rebelul Sarp va merge împreună cu amicii lui în cartierul în care locuiesc frații Eren, pentru a încerca să îl pună la punct pe Omer, după șicanele avute la liceu.

Însă tânărul va provoca o tragedie în familia fratelui sau vitreg, deoarece o va accidenta grav pe micuța Emel, care va ieși brusc în calea mașinii lui în timp ce se plimba pe bicicleta. Mai mult decât atât Sarp va fi atât de laș încât va fugi de la locul accidentului de teamă să nu fie pedepsit.

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă! Iată cum arată mica vedetă Aylin Akpinar, la doi ani de la începerea filmărilor! Este o adevărată domnișoară!

Pentru a afla cum va reacționa Omer si ce se va întâmpla cu micuța Emel poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy