Omer ajunge de urgență la spital după ce își pierde cunoștința! Vezi online subtitrat episodul 72 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 72: Omer începe propriile investigații legate de accidentul lui Emel, dar din cauza unor probleme de sănătate leșină și ajunge de urgență la spital, iar Gonul dă foc rulotei lui Șengul fără să știe că Akif doarme în ea. Urmărește online povestea emoționantă a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 72 din Totul pentru familia mea

În episodul 72 din serialul Totul pentru familia mea, Sarp le spune rudelor despre accident și Ahmet merge cu el la spital să vadă dacă Emel a supraviețuit. Acolo află că a accidentat-o pe sora lui Omer și că aceasta are doar brațul rupt. Întreaga familie decide să ascundă incidentul, în timp Omer și poliția caută indicii despre accidental micuței, dar nu se găsește nimic.

Șengul i-a cerut bani lui Orhan spunând că are nevoie pentru copii și el i-a dat cardul să scoată ce sumă dorește. Ea a scos toți banii fără să îi spună și așa și-a deschis afacerea.

Citește și: Celil Nalçakan, actorul care a jucat rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea, accident teribil pe platourile de filmare! Iată ce a pățit celebrul actor și cum se simte în prezent

Orhan trebuie în cele din urmă să-i spună lui Gonul, atunci când ea află de lipsa banilor. Afacerea lor merge tot mai prost și într-o seară Gonul dă foc rulotei lui Șengul fără să știe că Akif doarme în ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

“O să vezi tu cum o să-ți distrug dubița!”, spune Gonul.

Citește și: Cine este și câți ani are Sarp, fiul lui Ahmet Yilmaz din serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Atakan Özkaya

Omer se simte rău și Suzan insistă să meargă la doctorul de la club. Doctorul îl sfătuiește să meargă cât mai repede la un tomograf pentru că presupune că are ceva la cap, în urma loviturilor pe care i le-a dat Sarp.

Pentru a afla ce se întâmplă cu Omer și care este starea sa de sănătate, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy