Ömer, la pas de a recurge la un gest extrem împotriva propriului său frate, Sarp! Vezi online subtitrat episodul 73 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 73: Tensiunile dintre Ömer și Sarp ating cote alarmante! Cei doi frați își declară război! „Furia lui Ömer va distruge ambele familii” Aflați ce soluție neașteptată va găsi diabolica Șevval, pentru a-și proteja fiul de furia lui Ömer! Urmărește online povestea impresionantă a familiei Eren.

Ce se întâmplă în episodul 73 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 73 din serialul Totul pentru familia mea, frații Eren vor trece din nou prin momente dificile. După accidentul teribil suferit de micuța, Emel, Omer și Asiye se vor confruntă cu noi evenimente tulburătoare la liceu, unde frații Yilmaz vor continua să le facă viața un coșmar. 

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță

Bătrâna Sevgi suferă cumplit din cauza comportamentului indiferent și distant al fiului ei, Ahmet, pe care va încerca să îl convingă să îl accepte pe Omer, drept fiului sau. Însă încercările sale vor fi sortite eșecului deoarece bărbatul se va împotrivi vehement sugestiei lansată de mama lui.

În tot acest timp, Asiye este foarte îngrijorată că s-ar putea întâmpla oricând ceva rău cu fratele ei, Omer, care pare mai hotărât că oricând să se răzbune pe Sarp, după altercația avută recent.

„Doi frați se vor omorî între ei pur și simplu! Nu știu ce să fac!”, exclamă Asyie.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, un nou succes uluitor! Iată unde va fi prezent carismaticul actor Yiğit Koçak, la sfârșitul lunii martie! Ce mesaj de senzație le-a transmis fanilor săi!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Sarp nu ratează nicio ocazie pentru a-l șicana pe fratele lui, Omer și va lansa din ce în ce mai multe atacuri asupra lui. Tânărul îi va transmite fratelui sau, un mesaj pe telefon, invitându-l subtil să își continue răfuială, în afară școlii, pentru că amândoi să își potolească setea de răzbunare.

Între timp, Sevval, mama lui Sarp conștientizează că fiul ei se află într-un pericol iminent, din cauza lui Omer și are de gând să acționeze astfel încât să îl protejeze fără că el să afle despre intențiile ei.

Această va încerca să o convingă pe Asiye să accepte o suma imensa de bani pentru că ea și frații ei să plece cât mai departe de familia Yilmaz.

„Furia lui Ömer va distruge ambele familii! Aici sunt 500000 de lire, Asiye!”, va spune Sevval.

Între timp însă, surprizele neplăcute vor continuă pentru familia Yilmaz. Sarp va fi căutat de poliție și dus la secție, spre marea lui uluire și disperare.

Tânărul va fi îngrozit de gândul că ar pute intră pentru mult timp la închisoare din cauza faptelor sale.

Pentru a afla cum va reacționa Omer si ce se va întâmpla cu fratele lui vitreg, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy