Ömer e pe cale să descopere planul secret pus la cale de Asiye pentru a-l îndepărta de Sarp! Vezi online subtitrat episodul 74 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 74: Asiye pune la cale un plan secret pentru a-l proteja pe Ömer, de furia lui Sarp! Din dorința de a se sacrifică pentru familia ei, Asiye va ajunge la un pas de a-l pierde pe Doruk! „Chiar nu înțeleg acum de ce te sacrifici pentru Ömer!” Urmărește online povestea impresionanta a familiei Eren.

Ce se întâmplă în episodul 63  din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 63 din serialul Totul pentru familia mea, Asiye se va zbate pentru a-l ține departe pe Omer de furia și aversiunea lui Sarp. Tânăra va accepta în cele din urmă suma de bani oferită de Sevval, mama lui Sarp și are de gând să urmeze sfatul acesteia de a se îndepărta de familia Yilmaz, pentru că cei doi frați să nu se mai războiască. Asiye îi va mărturisi planul ei mătușii Sevgi, pe care o consideră cea mai de încredere, iar bătrână se întristează teribil de faptul că Omer nu a fost acceptat de fiul și

de nepotul ei. 

„Dacă nu plecăm de aici, nu-l voi putea opri pe Omer! Am luat banii că să-l protejez! Ce să fac?”, spune Asiye.

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești

Pe de altă parte, Sengul va se va înfuria cumplit în momentul în care va afla că Gonul i-a confiscat dubiță și a redeschis afacerea pe care ea o avea pe stradă. Disperată, Sengul va merge să îi reproșeze aprig rivalei sale și va distruge tot ceea ce îi pică în cale, pentru a o înspăimânta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Între timp, Akif Atakul se reapropie de fosta lui soție, Nebahat și încearcă din răsputeri să reconstruiască relația care a fost odinioară, spre marea disperare a lui Suzan, care va fierbe de gelozie. 

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, un nou succes uluitor! Iată unde va fi prezent carismaticul actor Yiğit Koçak, la sfârșitul lunii martie! Ce mesaj de senzație le-a transmis fanilor săi!

Asiye se va strădui din răsputeri să îl salveze pe Omer și va recurge la tot felul de sacrificii, Doruk se va simți din ce în ce mai neglijat și mai marginalizat și îi va aduce iubitei sale multe reproșuri. Astfel, relația lor de iubire va ajunge la un pas de a se destramă.

Pentru a afla cum va reacționa Omer si ce se va întâmpla cu planul lui Asiye, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea.