Micuța Emel dispare fără urmă! O nouă nenorocire se abate asupra fraților Eren! Vezi online subtitrat episodul 76 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 76: Frații Eren se vor confrunta cu un nou eveniment nefericit, după ce micuța Emel va fugi de acasă. Urmărește online povestea tulburătoare de viata a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 76 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 76 din serialul Totul pentru familia mea, o nouă nenorocire se va abate asupra fraților Eren.

Micuța Emel va auzi din întâmplare o discuție între Asiye și Omer și va înțelege că reprezintă o povară pentru ei și că prezența ei i-ar împiedică să își continue studiile și să își îndeplinească visurile mărețe. În cele din urmă, micuța va lua hotărârea nefericită de a fugi de acasă, spre marea disperare a fraților săi.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi! Iată cum au fost surprinși carismaticii actori în spatele camerelor de filmat

Dornică să îi demonstreze lui Orhan că a pierdut femeia ideală, Sengul se hotărăște să candideze la primăria localității, mai ales după ce află că și rivală ei, Gonul va candida. Cele două femei vor iniția campanii electorale și vor încerca să atragă pe cât posibil cât mai multe voturi.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look, pentru noul sezon al producției! Iată cum arată în prezent carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Pe de altă parte, Asiye și Omer vor purta o discuție despre ceea ce vor face după terminarea liceului. Omer îi sugerează surorii lui să se înscrie la facultate, însă ea îi spune că va trebui să rămână alături de Emel pentru a avea grijă de ea în continuare și îl va sfătui pe el să nu renunțe la bursa din America pe care a primit-o și să meargă măcar el să studieze ceea ce își dorește.

Cei doi frați nu realizează faptul că Emel se află în preajma, însă micuța va înțelege tot ceea ce se discuta și va concluziona că ea reprezintă un obstacol în calea viitorului lor și se va gândi la o soluție, sperând că îi va ajuta.

În cele din urmă, micuța Emel va lua o hotărâre radicală fără să se consulte cu frații ei sau să le ceară explicații pentru ceea ce auzise de curând.

Fetița va reuși să fugă de acasă într-un moment în care nu va fi supravegheată de frații ei, crezând că aceasta este soluția pentru ca ei să își continue studiile.

Pentru a afla ce se va întâmpla cu micuța Emel și cum vor reacționa frații săi, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy