Ahmet organizează o petrecere în curtea casei și îl angajează pe Omer să îl ajute. Vezi online subtitrat episodul 79 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 79: Suzan se ocupă de organizarea petrecerii lui Ahmet și îl roagă să îl angajeze pe Omar ca ospătar.  Urmărește online povestea impresionanta a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 79 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 79 din serialul Totul pentru familia mea, Suzan vede mesajul pe care Nebahat i-l trimite lui Akif, în care îl întreabă dacă a făcut rezervarea la hotel.

În acel moment Akif îi zice că a vrut să-i facă o surpriză și se duce cu ea la hotel, iar pe Nebahat o minte că hotelul este în renovări și stabilesc să meargă în altă zi.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în spatele camerelor de filmat

Ahmet organizează o petrecere în curte, iar Suzan se ocupă de organizarea acesteia. Suzan îl roagă pe Ahmet să îl angajeze pe Omer pentru că are nevoie de bani, iar acesta acceptă cu condiția ca să nu-i creeze probleme.

Yasemin este îndrăgostită de Doruk, iar Nebahat îi vede povestind și îi arată lui Asiye ce bine se potrivesc cei doi, mai ales că sunt și din aceeași clasă social și o roagă să renunțe la Doruk pentru că este o piedică pentru el și să înțeleagă că nu există un final

fericit pentru ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

“Lasă-mi odată fiul în pace. Bogatul cu săracul nu pot trăi laolaltă.”, îi spune Nebahat.

Citește și: Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!

Sarp o invită pe Afra la petrecerea familiei în timp ce o minte că va fi un bal mascat. Ogulcan se enervează și îl lovește pe Sarp iscând un mare scandal. Ahmet îi face reproșuri lui Suzan și le spune lui Omer și familiei lui să plece.

Pentru a afla ce se va întâmpla poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea  

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy