Kadir, Ömer și Asiye trec prin momente cumplire, micuța Emel este în pericol de moarte. Vezi online subtitrat episodul 8 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 8: ”Inima e frântă cel mai mult de cel pe care se bazează”.    Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

În episodul 8 din Totul pentru familia mea: Kadir, Ömer și Asiye trec prin clipe de coșmar

Pentru Asiye vor fi momente foarte grele în momentul în care va ajunge acasă și își va găsi cei doi frați și surioara mai mică fără suflare.

Aceasta va încerca să îi trezească, însă în zadar, moment în care tânăra va intra în panică și va încerca să găsească cea mai bună soluție pentru a-și salva frații.

Asiye a încercat din răsputeri să o trezească pe sora ei mai mică, Emel, atunci când a văzut că fetița nu reacționează a sunat la salvare.

După pierderea părinților, cei trei frați nu ar suporta ideea să-și piardă și sora mai mică.

Kadir este disperat și ar face orice ca să o salveze pe Emel.

”Spuneți ce, vă rog! Sunt aici, frățiorii mei!”, a spus Kadir.

Melisa este îndrăgostită de Kadir, lucru care nu-i pică deloc bine lui Berk, care la rândul lui a fost respins de tânără.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Hatice, mama celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actriță renumită pentru talentul și frumusețea ei! Iată cum arăta Güzin Alkan la început de carieră, în urmă cu aproape două decenii!

”Cred că, dacă ar fi de acord, te-a duce și pe șantier după el și te-ai muta și cu el în coteț”.

Nu pierdeți in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod încărcat de dramatism al serialului “Totul pentru familia mea”. Telespectatorii vor putea urmări aceasta producție de luni pana joi, de la ora 20:00.

Urmărește Episodul 9 din Totul pentru familia mea AICI

Povestea serialului Totul pentru familia mea

Serialul „Totul pentru familia mea” îi aduce în atenția publicului pe Kadir, gemenii Ömer și Asiye și mezina familiei, Emel. Ei sunt cei patru frați care se luptă să facă față provocărilor de zi cu zi, după ce au rămas orfani. Povestea lor este una impresionantă, punând accentul foarte mult pe emoție.

Citește și: Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro.  

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy