Ömer, îngenunchiat de durere, după ce bunica Sevgi suferă un atac de cord și ajunge în stare gravă la spital! Vezi online subtitrat episodul 75 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 81: Momente dramatice pentru frații Eren! Omer, doborât de suferință deoarece e pe cale să o piardă pe bunica Sevgi! „Abia te-am găsit! Nu te pot pierde imediat!” Iată care va fi ultima dorința a bătrânei Sevgi!  Urmărește online povestea impresionanta a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 81 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 81 din serialul Totul pentru familia mea, frații Eren vor trece prin noi momente dificile deoarece Sevgi își va face apariția, însă va suferi un atac de cord și va ajunge în stare gravă la spital. Tânărul Ömer va suferi cumplit la gândul că își va pierde din nou bunica pe care abia o regăsise. 

După multe zile de chin și neputință, bătrâna Sevgi va fi descoperită de nepoata ei Yasmin.

Tânăra va află din întâmplare că bunica ei se află sechestrată în subsolul sinistru și va încerca să descopere ce anume o adusese în acea stare degradată de sănătate.

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător pentru bătrânica Sevgi! Iată ce i-a transmis fetița celebrei actrițe Yıldız Kültür pe contul ei de socializare! „Te iubesc atât de mult!”

În cele din urmă, bătrâna va fi transportată de urgență la spital deoarece va suferi un atac de cord. Sevval va încerca pe cât posibil să păstreze în secret gestul mârșav comis împotriva soacrei sale și va părea foarte afectată de cele întâmplate. Însă bătrână Sevgi nu o va ierta pentru gestul ei crud, în încercarea disperată de a proteja averea familiei și de a o reduce la tăcere.

Pe de altă parte, tânărul Ömer va fi doborât de suferință la gândul că își va pierde bunica, deși o reîntâlnise de curând și i-ar fi plăcut să se bucure cât mai mult de afecțiunea și protecția ei. Profund îndurerat, Ömer va merge la spital și își va veghea bunica, cerându-i să lupte pentru a depăși cumplită boală.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești

„Abia te-am găsit! Nu te pot pierde imediat!”, îi va spune Ömer bunicii sale.

Simțindu-și sfârșitul din ce în ce mai aproape, bătrâna Sevgi le va cere fiul ei, Ahmet și nepotului ei, Ömer, să vină în camera ei pentru a le cere că o ultimă dorința să încerce pe viitor să se

înțeleagă și mai ales să ajungă se respecte și să iubească, pentru a avea o relație normală tată-fiu.

Pentru a afla ce se întâmplă cu bătrâna Sevgi și cum va reacționa Omer, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea  

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy