Yasemin vrea să își ia viața și înghite o cutie de medicamente! Vezi online subtitrat episodul 82 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 82: Yasemin vrea să își ia viața și înghite o cutie de medicamente, dar apucă să îl sune pe Omer înainte.  Urmărește online povestea impresionanta a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 82 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 82 din serialul Totul pentru familia mea, Yasemin nu mai poate să păstreze tăcerea și vrea să îi spună lui Ahmet că Șeval este vinovată de moartea lui Sevgi.

Când află ce vrea să facă, Șeval o lovește pe fiica ei și îi spune că ar vrea să fi murit și ea. 

“Să te ia naiba! Mai bine mureai și tu, la fel ca bunica ta”, îi spune Șevval fiicei sale, Yasemin.

După toate acestea, Yasemin vrea să își ia viața și înghite o cutie de medicamente.

Înainte de a-și pierde cunoștința, îl sună pe Omer și îi spune că în altă viață s-ar fi înțeles bine și că el este un om bun și ar fi vrut să îl cunoască mai bine dar acum este prea târziu.

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Omer își dă seama că ceva nu este în regulă și se duce acasă la ea și le zice părinților ei să verifice dacă este bine, dar o găsesc pe aceasta inconștientă și se duc cu ea de urgență la spital.

Nebahat găsește tema lui Doruk și este șocată când vede că peste 5 ani el se vede căsătorit cu Asiye, într-o căsuță cu sobă și au patru copii.

După aceea, Nebahat îi spune lui Asiye că ea îl împiedică pe Doruk să realizeze ceva în viață, să aibă un viitor strălucit și îi arată diferența dintre tema aceasta și tema de anul trecut, dinainte să o cunoască pe ea. Atunci Doruk visa ca peste cinci ani să studieze la Universitate în Londra sau în Paris, să facă înconjurul lumii și să devină un cântăreț faimos.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță

Pentru a afla ce se întâmplă cu Yasemin și cum va reacționa Omer, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea  

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy