Leyla, la un pas de dezvălui adevărul despre accidentul în care a murit Kadir! Vezi online subtitrat episodul 85 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 85: Leyla are de gând să dea cărțile pe față și să le spună fraților Eren adevărul despre accidentul în care și-a pierdut viața Kadir! Susen este încolțită de Leyla și se teme că Ömer o va părăsi definitiv.  Urmărește online povestea impresionanta a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 85 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 85 din serialul Totul pentru familia mea, frații Eren se vor confrunta cu noi evenimente emoționante și situații neprevăzute. Leyla va descoperi adevărul despre moartea lui Kadir și are de gând să le spună fraților lui tot ceea ce a descoperit în telefonul lui Sengul. Iar Susen va trece de la extaz la agonie în clipa în care va fi încolțită de Leyla. 

Citește și: Susen din serialul Totul pentru familia, surprinsă în ipostaze tandre alături de Ömer și dincolo de platourile de filmare! „Ești foarte prețios pentru mine” Iată cum au fost fotografiați frumoșii actori Lizge Cömert și Yiğit Koçak

Gonul va fi șocată după ce îl va accidenta grav pe tatăl lui Tolga și al Leylei. Aceasta se teme că nu cumva bărbatul să își piardă viața la spital și să ajungă după gratii și să fie pedepsită pentru uciderea lui.

Orhan va încerca sa o consoleze si sa ii fie alături soției sale pentru a depăși socul.

Pe de altă parte, Leyla va pune cap la cap toate informațiile descoperite în telefonul lui Sengul și va încerca să o determine pe Sesen să recunoască faptul că a ascuns adevărul despre complicitatea ei la accidentul în care a murit Kadir. Tânăra va intra în panică gândindu-se că Omer va află în curând adevărul și se va înfuria că i-a ascuns informații prețioase.

Suzan va merge în casa fraților Eren, pentru a o informa pe Asiye că se apropie adevărată zi de naștere a lui Omer și își dorește că de această dată să o sărbătorească alături de fiul ei, de adevărată lui familie, moment în care tânăra se va întrista enorm deoarece se va simți marginalizată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Între timp, Doruk va afla totul despre planurile diabolice puse la cale de mama lui împotriva iubitei lui și a fratelui ei și o va înfruntă teribil pe Nebahat. Tânărul îi va reproșa că i-a pricinuit mare suferință iubitei lui și totodată a reușit chiar ea să îl determine să se îndepărteze definitiv de propria lui familie.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță

Pe de altă parte, Leyla își va lua inima în dinți și o va întreba pe Susen dacă a fost prezența în noapte fatidică în care s-a produs accidentul cumplit în care a decedat Kadir. Susen se va panică și va încerca să caute o soluție pentru că adevărul să nu iasă la iveală și pentru a nu-l pierde pe Omer.

Pentru a afla ce va face Leyla și ce se va întâmpla cu frații Eren, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea  

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy