Susen recurge la un gest extrem! Leyla se va prăbuși pe scări în timpul confruntării cu rivala ei! Vezi online subtitrat episodul 86 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 86: Leyla o va înfrunta pe Susen! „Nu-l iubești pe Ömer! Dacă l-ai fi iubit, nu i-ai fi ascuns felul în care a murit Kadir” În timpul confruntării lor, Leyla se va prăbuși pe scări și viața ei va fi pusă în pericol.  Urmărește online povestea impresionanta a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 86 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 86 din serialul Totul pentru familia mea, Omer își va sărbători ziua de naștere pentru prima dată în compania părinților lui biologici și a fraților și prietenilor lui, însă petrecerea va fi distrusă de răzbunătorul Sarp. 

Citește și: Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!

Suzen și Ahmet vor organiza o petrecere restrânsă, în clubul lor, cu ocazia aniversării fiului lor, Omer. Tânărul va fi extrem de încântat de masa îmbelșugată pregătită în cinstea lui, însă evenimentul va fi distrus de Sarp, care își va face apariția brusc și îi va reproșa lui Ahmet faptul că încearcă să îl integreze pe Omer în sânul familiei sale.

Sarp: La mulți ani, Omer! Dragă tată...

Tu ai spus că omul acesta este o greșeală din tinerețe. Ai spus că e un hoț. L-ai alungat din casă! Cum ați ajuns în acest punct? A devenit fiul tău?

Ahmet: Omer, la fel că ține și că Yasmin, este copilul meu! Clar?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Sarp: Să te bată Dumnezeu! Ia, acesta este cadoul tău!

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță

Pe de altă parte, tot în timpul petrecerii organizate pentru aniversarea lui Omer, cele două rivale, Susen și Leyla se vor confrunta aprig.

Vizibil afectată de frământări și regrete, Leyla îi va reproșa lui Susen faptul că nu îl iubește pe Omer, deoarece i-a ascuns detalii prețioase despre accidentul în care a murit fratele lui. În timpul confruntării, Leyla se va prăbuși pe scări, ajungând în pericol de moarte.

Pentru a afla ce se întâmplă cu Susen și în ce stare se află Leyla, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea  

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy