Momente dramatice pentru Tolga! Starea surorii sale, Leyla, se va înrăutăți brusc! Vezi online subtitrat episodul 87 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 87: Sarp îl provoacă din nou pe Omer, iar acesta ajunge într-o mare încurcătură.  Urmărește online povestea tulburătoare a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 87 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 87 din serialul Totul pentru familia mea, Omer și surorile sale vor fi invitați la masă în casa lui Ahmet, după ce Yasmin a lansat invitația, însă vestea va fi ca un trăsnet asupra lui Sevval, care nu va fi deloc încântată.

Însă Asiye va refuza categoric invitația spunându-i lui Omer că nu vrea să meargă la masa celor care i-au dat afară din acea casă în trecut.

„Eu nu vreau, Omer! Nu vreau să merg la masă la cei care ne-au dat afară din casă!”, spune Asiye.

Citește și: Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!

Orhan va descoperi că soția lui Gonul nu este însărcinată și va merge să o anunțe și pe fosta lui soție, Sengul, care se va bucura de vestea cea mare, gândindu-se că astfel ea și Orhan vor mai avea o șansă de a se reîmpăca. Pe de altă parte, Ahmet îi va cumpăra un cadou uluitor fiului sau, Omer, o motocicletă la care tânărul visa de multă vreme, însă se resemnase deoarece știa că își va permite niciodată o astfel de achiziție costisitoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Akif primește informații noi despre Leyla, care se află internată în spital, după accidentul cumplit suferit din cauza altercației cu Susen. Acesta va afla că starea fetei s-a agravat brusc și că viața ei atârnă de un fir de par.

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești

Tolga va trece prin momente teribile în clipa în care Doruk îl va anunța că starea surorii sale s-a înrăutățit grav. Tânărul va fi îngenunchiat de durere deoarece îl va îngrozi gândul că ar putea rămâne singur pe lume, după ce îl pierduse și pe tatăl lor, care fusese încarcerat.

Pentru a afla ce se întâmplă cu Leyla poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea  

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy