Noi evenimente neașteptat: Orhan este în stare critică, la spital. Vezi online subtitrat episodul 9 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 9: ”Nenorocita de fericire- nu e și dreptul meu”.  Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 9 din Totul pentru Familia mea: Cei patru frați se hotărăsc să plece din Istanbul

Orhan a fost dus la spital și starea lui de este critică.

Are hemoragie internă și există riscul să rămână paralizat. Sengul dă vina pe copii pentru cele întâmplate și-i scoate afară din casă. Ei așteaptă vești despre unchiul lor și petrec două nopți afară.

Kadir demisionează de la cafenea și cu salariul pe care îl primește pentru zilele lucrate acolo, cumpără bilete de autobuz.

Citește și: Hatice, mama celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actriță renumită pentru talentul și frumusețea ei! Iată cum arăta Güzin Alkan la început de carieră, în urmă cu aproape două decenii!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Se desparte de Susen și își ia rămas bun de la Melisa. Când află că vor pleca, Doruk îi mărturisește lui Asyie că o place și-i spune că se va schimba și este dispus să facă orice pentru a-i câștiga încrederea.

Omer este cel mai sătul de viața pe care o trăiesc iar Akif sosește chiar la fix cu oferta. Atunci când Kadir află ce a făcut Omer, se ceartă cu el și-i zice că nu vrea acei bani dar Omer îi reproșează că nu le poate oferi o viață decentă. 

Urmărește Episodul 10 din Totul pentru familia mea AICI

Povestea serialului Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea este o dramă captivantă. Serialul urmărește povestea a patru frați- Kadir, Omer, Asyie și Emel- care trăiesc o viață modestă, însă fericită și liniștită alături de părinții lor, Hatice și Veli. Viața lor este dată peste cap în momentul în care Hatice descoperă un secret care va schimba complet destinele lor.


Citește și: Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy