Tolga se căsătorește cu Zehra ca să nu o mai oblige familia să se căsătorească cu un alt bărbat. Vezi online subtitrat episodul 92 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 92: Tolga se căsătorește cu Zehra ca să nu o mai oblige familia să se căsătorească cu un bărbat, iar Afra și Asiye au ajutat-o pe Zehra de la propria sa nuntă. Urmărește online povestea impresionanta a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 92 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 92 din serialul Totul pentru familia mea, Afra și Asiye au ajutat-o pe Zehra să fugă de acasă în ziua nunții ei.

Acestea au rămas în casă și în timp ce se furișează afară sunt văzute de fratele ei și de mire, dar îi conving că sunt prietenele ei și că merg să se pregătească și ele de nuntă.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță

Tolga se căsătorește cu Zehra ca să nu o mai oblige familia să se căsătorească cu un bărbat pe care nu îl vrea. Zehra se mută la el împreună cu sora ei, Bahar. Omer îi povestește lui Asiye că a închis-o pe Șeval în beci, ca pedeapsă pentru ce i-a făcut lui Sevgi. Își cere scuze pentru că nu a crezut-o și se împacă.

Asiye insistă să se ducă amândoi să o scoată pe Șeval și între timp, Ahmet și copiii lui se întorc acasă pentru că li s-a defectat mașina.

Șeval nu recunoaște nimic atunci când Omer le spune cum ea a cauzat moartea lui Sevgi, dar Yasemin spune familiei că este adevărat. Ahmet îi spune lui Șeval să plece din casa lui și vrea să deschidă procesul de divorț.

Ea pleacă la hotel dar îi spune că nu va divorța niciodată iar a doua zi, merge la club să vorbească cu el, sperând că îl convinge să o ierte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești

Akif o înregistrează pe Șeval când spune că a închis-o pe Sevgi în beci câteva zile și merge să o denunțe. El pleacă cu o motocicletă pe care o găsește acolo iar Șeval se duce după el cu mașina ca să-l oprească.

Akif face accident pe drum.

Pentru a afla ce se întâmplă cu Tolga si Zehra, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy