Susen vrea să îi ajute pe Omer cu o sumă de bani pentru a ieși dintr-o situație grea. Vezi online subtitrat episodul 93 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 93: Sarp îl provoacă din nou pe Omer, iar acesta ajunge într-o mare încurcătură.  Urmărește online povestea impresionanta a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 93 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 93 din serialul Totul pentru familia mea, Zehra le spune lui Tolga și Doruk că fratele ei a obligat-o să fure de la colegii ei, amenințând-o.

Bahar intră în panică atunci când vede scandalul și este dus la spital pentru că nu se simte bine. Gonul îl întâlnește pe Orhana doua zi și îi spune că o va ajuta pe Șengul să își recupereze casa cu condiția să se întoarcă la ea, însă această variantă nu a fost acceptată așa că tinerii se organizează și își vând lucrurile la mâna a doua.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță

Susen vrea să îi ajute și trimite un prieten să le cumpere din lucruri, dar Omer observă că ceva nu este în regulă, deoarece fata oferă o sumă mare de bani pentru un tricou.

Când o urmărește, o vede pe Susen așteptând în apropiere și își dă seama că el a trimis-o, dar nu are nevoie de ajutorul lui Susen, așa că îi dă banii înapoi. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești

Gonul îl sună pe Șengul și îi spune că Ayla l-a păcălit să îi ia casa. Sengul amenință că o va denunța pe Ayla, apoi primește casa înapoi de la Ayla și își anulează datoria față de ea.

Akif îl convinge pe Nevakht să îl ierte și să îl primească în casă.

Pentru a afla ce se întâmplă cu Omer, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea   

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy