Akif ajunge la spital după accidentul de motocicletă. Vezi online subtitrat episodul 94 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 94: Akif a fost accidentat de Șevval și ajunge în spital.  Urmărește online povestea tulburătoare de viață fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 94 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 94 din serialul Totul pentru familia mea, Akif a fost accidentat de Șevval, care l-a lovit cu mașina și din fericire acesta a supraviețuit, dar pentru o perioadă trebuie să urmeze tratamentul de recuperare. 

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță

La școală, Sarp și Susen care au o discuție aprinsă. Susen îl întreabă pe Sarp de unde știe că urma să se întâlnească cu Omer și ce au discutat ei doi, iar Sarp îi răspunde pe un ton dur și îi zice că era lângă el, când cei doi vorbeau la telefon.

Seref are datorii mari și îi cere bani lui Zehra precizând că sunt pentru cheltuielile școlare. Zehra îl informează că nu are bani, dar Seref îi ordonă să găsească o modalitate de a-i obține, așa că fata de frică, caută prin gențile colegilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești

Tolga o surprinde în acțiune și când o strigă pe nume, Zehra scapă poșeta jos. Poliția se duce la spital în salonul lui Akif și de față cu Șevval îi ia declarație în legătură cu accidental.

Șevval se panichează și îl roagă pe acesta să nu o denunțe.

Pentru a afla ce se întâmplă cu Akif și în ce stare se află acesta după accidentul suferit, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea  

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy