„Totul pentru familia mea”, un nou sezon, din 20 august, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 aug 2024, 00:46

Cel de-al patrulea sezon al serialului turcesc va fi difuzat din 20 august, cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00

Fanii serialelor turcești au motive de bucurie, cel de-al patrulea sezon al serialului fenomen “ Totul pentru familia mea ” va avea premiera marți, 20 august, la Kanal D. Producția va fi difuzata cinci zile consecutiv, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

„Totul pentru familia mea”, un nou sezon, din 20 august, la Kanal D

Totul pentru familia mea ” este o dramă captivantă ce urmărește povestea a patru frați- Kadir, Omer, Asyie și Emel- care trăiesc o viață modestă, dar plină de fericire și

liniște alături de părinții lor, Hatice și Veli. Însă, viața lor este dată peste cap într-o dimineață tragică, când Hatice descoperă un secret întunecat care va schimba iremediabil destinele lor.

Citește și: Sila Turkoglu, protagonista serialului „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță în prezent! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Odată cu moartea părinților lor într-un tragic accident, copiii se găsesc singuri și lipsiți de sprijinul familiilor lor.

Cu toate acestea, Kadir, fratele cel mai mare, decide să își asume responsabilitatea pentru frații săi mai mici, jurându-și să le ofere o viață mai bună.

Însă, drumul către stabilitate este presărat cu obstacole și greutăți. De la lipsa unui loc de muncă la problemele cu locuința și tensiunile cu rudele, frații se luptă să supraviețuiască și să rămână uniți în fața adversităților. Într-un gest de disperare, ei cer ajutorul unchiului lor, Orhan, care le oferă un adăpost temporar.

Cu toate acestea, conflictul cu soția lui Orhan îi determină pe copii să se mute într-o magazie abandonată.

Deși sunt loviți de tragedii și încercări, frații rămân hotărâți să lupte pentru familia lor și să își păstreze speranța într-un viitor mai bun. Așadar, „Totul pentru familia mea” reprezintă o poveste captivantă despre dragoste, sacrificiu și unitate în fața adversităților vieții.

Citește și: Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro. Incepand de astăzi, sunt disponibile primele 5 episoade din serialul tău preferat, exclusiv pe Kanald.ro

Cei patru frați nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Ce se intampla in primul episod al noului sezon, difuzat marti, 20 august, la Kanal D

Eren Frații se confruntă cu realitatea. După teribilul accident prin care au trecut, copiii încearcă să se redreseze și spun "bun venit" noului an școlar la Colegiul Ataman. În timp ce succesul emisiunii culinare pe care au început-o Șengül și Orhan continuă în forță, Șengül are din nou alte planuri în minte.

În timp ce au loc evoluții neașteptate între Ömer și Sarp, Akif aduce pe toată lumea împreună la o invitație surpriză. Dezvăluirea bruscă a unor adevăruri șocante îi lovește puternic pe frații Eren, iar Akif și Nebahat sunt copleșiți de groază

Producția "Totul pentru familia mea" aduce în prim-plan o distribuție de excepție, alcătuită din actori talentați și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără Ahu Yağtu, Celil Nalçakân, Halit Ozgur Sari, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun și mulți alții.

Halit Ozgur Sari, un tânăr actor în ascensiune, va da viață personajului principal, Kadir. Cu o carieră deja solidă în industria filmului turcesc, Sari a devenit cunoscut prin rolurile sale din seriale precum "Şampiyon" și "Diriliş Ertuğrul".

Ahu Yağtu, o actriță consacrată, va interpreta rolul Suzan. Cu o experiență vastă în domeniu, Yağtu s-a remarcat prin prestația sa în producții precum "Furtună pe Bosfor" și "Dragoste și ură".

Celil Nalçakân, unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia, va juca rolul negativ, Akif Atakul. Cu o carieră de peste două decenii, Nalçakân s-a impus prin interpretările sale remarcabile în seriale precum "Sila" și "Kardeşlerim".

Nu ratati, din 20 august, in fiecare zi, de luni pana vineri, cel de-al patrulea sezon al serialului “Totul pentru familia mea”, difuzat la 20:00, la Kanal D. Producția “Tablou de familie” ajunge la final luni, 19 august”.