Tradarea fiului lui Suleyman nu poate fi iertata! Vezi decizia pe care o ia sultanul in episodul de azi, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:36

Astazi, Kanal D difuzeaza un nou episod dramatic din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”. Marele sultan va trebui sa aleaga intre puterea tronului si viata propriului copil.

Calvarul suspiciunilor intre tata si fiu se rostogoleste amenintator. Intre Suleyman si Mustafa nu mai exista punti de comunicare, prapastia dintre ei se adanceste, iar uneltirile impotriva printului mostenitor gasesc terenul propice spre a fi duse la indeplinire.

Ca intr-un cosmar, Mustafa isi pierde copilul, pe Mehmet, intr-o mlastina. In timpul in care Mustafa isi cauta disperat fiul, Suleyman, la randu-i, isi cauta copilul "pierdut", ratacind prin amintiri si incercand sa inteleaga de ce a ales Mustafa sa il tradeze si cum a degenerat relatia perfecta de iubire dintre ei. 

Sultanul e doborat de povara deciziei pe care trebuie sa o ia spre binele Imperiului: e constient ca tradarea fiului sau nu mai poate fi iertata. Suleyman este atat de orbit de furie si de durere incat nu mai asculta de propriul sau suflet si nici de cei care ar putea sa ii spuna adevarul.  Suleyman are de ales acum intre puterea tronului si viata propriului copil.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu ratati in aceasta seara, de la

ora 20:00, la Kanal D, un nou episod, tulburator, din serialul "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii"!