Tradata de Yildiz, Ender vrea razbunare! Afla ce plan va pune din nou la cale, in incercarea disperata de a-si revendica statutul social, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Ender este convinsa ca Yildiz a tradat-o si vrea razbunare.

Ender este socata cand vede ca Halit stie despre uneltirile ei. Cea care credea ca a gasit solutia perfecta pentru a scapa de sotul infidel, si ca se va imbogati de pe urma acestuia, a picat in propria-i capcana. Halil este necrutator in ceea ce-o priveste pe Ender. Femeia este data afara din casa, fortata sa divorteze si nu primeste nimic din avere acestuia. Ender este convinsa ca Yildiz a tradat-o si vrea razbunare.

Yildiz, care a instrumentat totul din umbra si a fost martora la tot ceea ce a patit Ender,  se bucura de apreciere deplina a lui Halil. Barbatul, profund impresionat de gestul facut de Yildiz, aceasta “demascand-o” pe Ender, se indragosteste de frumoasa fata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yildiz este decisa sa devina sotia carismaticului om de afaceri si pune la cale un plan minutios.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.