„Trădătorii devin oameni mari şi respectaţi” Ce mesaj a transmis Dan Negru de sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavril

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 nov 2023, 22:37

„Trădătorii devin oameni mari şi respectaţi” Ce mesaj a transmis Dan Negru de sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavril

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a transmis un nou mesaj pe pagina sa de Instagram, de data aceasta cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavril.

Astăzi, 8 octombrie 2023, românii și-au sărbătorit rudele care poartă numele de Mihail și Gavril și derivatele. 

Prezentatorul TV Dan Negru postează zilnic pe rețelele sociale mesaje despre trezirea la realitate și conștientizarea adevăratelor valori ale românilor și implicit ale României.

Ce mesaj a transmis Dan Negru cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavril

Vedeta TV a amintit o vorbă importantă despre români și despre cum suntem prizonieri în țara noastră, iar cei cu funcții înalte sunt cei care au comic cele mai multe infracțiuni.

Citește și: „M-a acuzat de discriminare” Dan Negru, mesaj fără precedent pe rețelele sociale. Ce l-a deranjat pe prezentatorul TV

„Azi au fost Gavril și Mihail. Las mai jos părerea despre noi, românii, a celui mai cunoscut român cu nume de Mihai:

„Oameni care au comis infracțiuni rămân somităţi, se plimbă pe stradă, ocupă funcţiuni înalte în loc să-şi petreacă viaţa la puşcărie.

Trădătorii devin oameni mari şi respectaţi şi proştii devin administratori ai statului român. Trădătorul e geniu, plagiatorul e erou, pungaşul devine bogat, panglicarul e om politic, cămătarul negustor, speculantul de idei e om cu principii!

Asta-i judecata poporului nostru!,” a scris acesta pe pagina sa de Instagram.

Dan Negru a transmis un mesaj dur pe internet la adresa românilor

Prezentatorul TV este deranjat profund de situația din România, mai ales în ceea ce privește salariile românilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „România este o ţară ori eminamente agricolă, ori eminamente ridicolă” Dan Negru, dezamăgit de modul în care românii tratează Halloween-ul

„Avem cele mai mici salarii din Europa dar avem talk show-uri cu nemiluita despre dispariția cashului. Suntem țara cu cea mai mică speranță de viață, murim mai repede decât toți ăilalți din Europa dar avem o grămadă de conferințe despre cum să trăiești sănătos.

Au plecat din țară vreo 40 mii de intelectuali în ultimii ani dar avem cele mai multe cursuri de lidership. Am văzut ieri un breaking news despre cum războiul a distrus șoselele din Ucraina. Vreo oră analiștii au dezbătut îngrijorați problema. Noi, care n-avem șosele pe timp de pace.

Asta-i neo-cenzura: să vezi paiul din ochiul altora, nu bârna din ochiul tău.

Treaba altora pe umerii noștri.

Nasul e organul care începe între ochi și se termina unde nu-ți fierbe oala”, a transmis Dan Negru, pe contul său personal de Instagram.