TRAFIC INGREUNAT pe drumuri nationale din cinci judete. Vezi care sunt zonele afectate!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:45

Circulatia este ingreunata din cauza zapezii pe drumuri naţionale din cinci judete. Zapada s-a depus pe un strat care variaza intre 1 – 3 cm. Deocamdata nu sunt portiuni de drum inchis sau blocat.

Centrul Infotrafic a anuntat marti dimineata ca nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatie întrerupta din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in judetul Valcea, pe DN 7A Voineasa- Obarsia Lotrului, intre kilometri 50-91, s-a depus un strat de zapada de aproximativ doi centimetri, informeaza Mediafax.

In judetul Caras-Severin, pe DN 57B Oravita- Anina, intre kilometri 11-16 este un strat de zapada de aproximativ un centimetru.

De asemenea, un strat de zapada de aproape un centimetru s-a depus si pe portiuni de drum din judetele: Bihor- pe DN 1H la Sinteu si pe DN 75 la Magura; Alba- pe DN 67C la Sugag; Harghita- pe DN 13B Bucin- Borzon. In judetul Sibiu, pe DN 7C Balea Cascada este zapada framantata de unu-trei centimetri, potrivit CNADNR.

Directiile Regionale de Drumuri si Poduri au actionat in total cu 156 de utilaje si au raspandit 734 de tone de material antiderapant, in judetele: Arges, Prahova, Dolj, Valcea, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Hunedoara, Cluj, Bistrita, Bihor,

Maramures, Alba, Salaj, Brasov, Mures, Harghita, Covasna, Sibiu, Iasi, Neamt si Suceava, a precizat CNADNR. Si pe autostrada A3 Transilvania s-a intervenit preventiv cu trei utilaje si au fost raspandite zece 10 tone de sare, potrivit sursei citate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”