Traficul din Romania, o adevarata jungla in care rezista cel cu pumnul mai tare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2020, 07:30

Bat-o vina de parcare! Tare greu mai razbesti printre sutele de autoturisme ca sa gasesti un loc.

La Cluj, oameni infuriati au inceput sa-si faca dreptate dupa cum ii ajuta mintea si puterile. Sa ne fereasca Dumnezeu!
Traficul din Romania a devenit un fel de jungla in care nu rezista decat cel care are pumnul mai tare. Ce incaierare s-a pornit in plina strada de la un loc de parcare! Si da-i si lupta, cei cinci barbati par sa se creada intr-un ring de box, nu in mijlocul strazii!

Dar asta nu e tot! Cand credeam ca scandalul se termina, individul cu pulover rosu dispare din peisaj si revine hotarat
cu un topor in mana! Furios din cale afara, omul incepe sa loveasca masina adversarilor! Loveste si pleaca, dar isi da seama ca nu si-a terminat treaba asa ca se intoarce si, cu mai multa ura, loveste din nou. Apoi pleaca victorios! E clar, l-au scos din sarite alti soferi deranjati de cum a facut parcarea. Dar nu e singurul care se razbuna precum vacarul pe vaci! Un alt sofer  nervos are o alta metoda de razbunare! Opreste in mijlocul unui bulevardcentral din Cluj si smulge hotarat stergatoarele catorva masini- de pe spatae, din fata, cum ii vine la mana.
Apoi, in drum, da peste cap si oglinga retrovizoare!  Apoi isi vede linistit de drum! Nu e de mirare gestul pe care l-a facut, cu un asa bolid, unii isi permit cam orice!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu parasim Ardealul si schimbam doar cartierul! Aceasta doamna a iesit la plimbare! Pare relaxanta, dar nici vorba! Pentru ca n-are suficient loc pe trotuar, se gandeste sa se razbune pe soferii care au parcat in drumul ei! Cu cheia in mana, marcheaza masina dupa masina!