Tragedia care a indurerat toata Anglia: S-a sinucis dupa ce colegii de clasa au batjocorit-o luni intregi si si-a explicat decizia intr-un poem SFASIETOR!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 16 oct 2020, 08:20

O eleva britanica a decis sa se sinucida dupa ce colegii ei de clasa au respins-o si au batjocorit-o timp de mai multe luni. Cazul a impresionat Marea Britanie, numerosi elevi venind la inmormantarea fetei.

Izzy Dix (14 ani) si-a dorit cu orice pret sa fie acceptata de colegii ei. Din pacate, acest lucru nu a reusit sa il obtina decat dupa moartea ei, relateaza dailymail.co.uk.

Fata de 14 ani s-a nascut in Marea Britanie, dar in anul 2003 s-a mutat impreuna cu mama ei in Australia. Acolo a fost o eleva populara. Problemele ei cu colegii au aparut acum doi ani cand Izzy s-a intors in Marea Britanie alaturi de mama sa Gabbi si a inceput sa mearga la scoala in tara in care se nascuse.

Nereusind sa mai indure chinurile la care colegii ei o supuneau zilnic, numind-o, printre altele, "australianca ciudata", "frigida" si "urata", Izzy a ales sa isi puna capat zilelor.

Inainte de gestul radical, Izzy a scris un poem care explica suferinta pricinuita de colegi, pe care l-a intitulat sugestiv "I give up" (Renunt): "incep sa vad multimea.../Vad multe persoane,/Sunt vesele si fericite./Se

afla acolo din acelasi motiv ca si mine,/Sa sarbatoreasca.../Le zambesc si le salut,/Ele par socate si surprinse sa ma vada(...)/ <>/Ma alunga (...)/Inima mea incepe sa se rupa/Ma uit in jos si merg,/Ochii mei se ineaca intr-o mare de emotii(...) Renunt".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție.

Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Mama ei sustine ca a luat legatura de nenumarate ori cu cadrele didactice si cu cei care conduc scoala, dar ca nimeni nu a bagat in seama reclamatiile ei. Multi profesori au venit la inmormantare pentru a-i aduce un ultim omagiu fetei, dar Gabbi, care este si ea cadru didactic, sustine ca datoria acestora era sa faca ceva in timp ce fiica ei era chinuita la scoala.

O

parte dintre cei care au batjocorit-o pe fata la scoala au venit la inmormantarea ei, una dintre colegele care i-au provocat suferinta lui Izzy mergand la Gabbi pentru a o imbratisa: "A fost una dintre primele persoane care s-au apropiat sa ma imbratiseze. Eram intr-o stare in care nu mai puteam face nimic decat sa accept", isi aminteste Gabbi.

Mama lui Izzy si-a exprimat dorinta ca fiica ei, care voia sa devina jurnalist, sa fie ultimul adolescent care se sinucide din pricina batjocurii de la scoala: "Fiica mea nu e primul adolescent care se sinucide

din aceasta cauza, dar sper sa fie ultimul. Ea ar fi fost prima persoana in masura sa vorbeasca despre nedreptate. A fost membru al Amnesty. Voia sa schimbe lumea. inca o mai poate schimba", precizeaza Gabbi. >/Ma alunga (...)/Inima mea incepe sa se rupa/Ma uit in jos si merg,/Ochii mei se ineaca intr-o mare de emotii(...) Renunt".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Mama

ei sustine ca a luat legatura de nenumarate ori cu cadrele didactice si cu cei care conduc scoala, dar ca nimeni nu a bagat in seama reclamatiile ei. Multi profesori au venit la inmormantare pentru a-i aduce un ultim omagiu fetei, dar Gabbi, care este si ea cadru didactic, sustine ca datoria acestora era sa faca ceva in timp ce fiica ei era chinuita la scoala.

O parte dintre cei care au batjocorit-o pe fata la scoala au venit la inmormantarea ei, una dintre colegele care i-au provocat suferinta lui Izzy mergand la Gabbi pentru a o imbratisa: "A fost una dintre primele persoane care s-au apropiat sa ma imbratiseze. Eram intr-o stare in care nu mai puteam face nimic decat sa accept", isi aminteste Gabbi.

Mama lui Izzy si-a exprimat dorinta ca fiica ei, care voia sa devina jurnalist, sa fie ultimul adolescent care se sinucide din pricina batjocurii de la scoala: "Fiica mea nu e primul adolescent care se sinucide din aceasta cauza, dar sper sa fie ultimul. Ea ar fi fost prima persoana in masura sa vorbeasca despre nedreptate. A fost membru al Amnesty. Voia sa schimbe lumea. inca o mai poate schimba", precizeaza Gabbi.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.