Tragedia care a ingrozit Bucurestiul!Un politist a impuscat 8 persoane intr-un coafor. Detalii de ultima ora VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 01:10

Avem un bilant tragic al nenorocirii care s-a intamplat in aceasta seara in centrul Bucurestiului.

Vorbim de 2 morti si alte sase persoane ranite destul de grav. In cazul unuia dintre decedati, doctorii care au ajuns la fata locului au incercat sa resusciteze persoana respectiva, dar a fost in zadar. In acest moment la spitalul Floreasca vorbim despre 3 pacienti a caror stare de sanatate este foarte grava.

Una dintre aceste persoane este in coma, iar celelate doua au rani in zona toracica.
Alte 3 persoane care au fost stabilizate, au fost transportate la spitalul Elias din Capitala, iar medicii de acolo spun ca in ciuda faptului ca starea lor este destul de grava, este stabila.

Agresorul de la salonul de coafura din Capitala este angajat al Ministerului de Interne (MAI) si amenintase in mai multe randuri ca "se va intampla ceva urat", dupa ce sotia lui, care lucra la aceasta unitate, i-a intenta actiune de divort.


Potrivit sotului uneia dintre coafezele ce lucrau la salon, care a povestit la randul sau cele relatate de sotia sa, a declarat ca aceasta iesise la o tigara in spatele coforului cu doua minute inainte ca agresorul sa intre.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.