Tragedia cumplită care a marcat-o profund pe Feride din serialul Fiica ambasadorului! Celebra actriță Zerrin Sümer a pierdut cel mai iubit bărbat din viața sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 feb 2022, 18:36
Foto(4)

Nimeni nu este suficient de pregătit să piardă cele mai dragi persoane! Celebra Zerrin Sümer a trecut în în urmă cu cinci ani printr-o tragedie cumplită!

Zerrin Sümer reprezintă o figura marcantă și importantă pentru cinematografia din Turcia, datorită zecilor de roluri jucate magistral în seriale și filme de excepție de-a lungul celor aproape șase decenii de carieră în domeniul actoriei. Deși nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă, Zerrin Sümer a cucerit publicul cu talentul ei uluitor, cu o carisma aparte și cu o atitudine flexibilă. Anul trecut celebra actrița a suferit cumplit din cauza decesului celui mai important bărbat din viață să, fratele ei, pe care l-a privit mereu că pe o călăuză a sa și un mare sprijin.

Tragedia cumplită care a marcat-o profund pe Feride din serialul Fiica ambasadorului!

Născută în anul 1945 în orașul Bergama, Zerrin Sümer a crescut și a primit o educație bună alături de fratele ei mai mare, pe care l-a adorat și care i-a fost mereu un sprijin în tot ceea ce a realizat de-a lungul vieții. După ce a absolvit Facultatea de Teatru, Zerrin a început să joace piese de teatru pe scenă Teatrului din Istanbul, acolo unde a decis să se mute pentru a-și construi carieră.

Tot în Istanbul a venit la un moment dat și fratele ei împreună cu familia lui.

Citeste si: Averea actorilor din serialele turcești. Cine sunt cel mai bine plătiți actori și cât câștigă pe episod

În anul 1985 Zerrin Sumer a primit și primul rol în filmul artistic, Züğürt Ağa, care i-a adus un prim pas către carieră strălucită de astăzi.

Au urmat apoi multe roluri în seriale și filme importante pe care le-a interpretat magistral reușind să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2017, Zerrin a trecut prin cea mai neagră perioada a vieții sale, după ce cu ani în urmă depășise și suferință unui divorț.

Însă atunci tristețea a fost mult mai profundă deoarece a pierdut cel mai mare sprijin, fratele ei mai mare cel care a ajutat-o mereu necondiționat și i-a fost întotdeauna alături.

Deși i-a fost greu să mai revină pe platourile de filmare după pierderea fratelui ei, Zerrin Sumer a acceptat în anul 2019 să joace în serialul Fiica ambasadorului și a fost nevoită să se mute pentru o perioada de aproape doi ani în Bodrum, acolo unde s-au desfășurat filmările.

Citeste si: Cine este și câți ani are Feride, mătușa lui Sancar din serialul Fiica ambasadorului! Iată cu cine a fost căsătorită celebra Zerrin Sümer în viața reală!