Tragedia cumplită care l-a îngenunchiat pe Kahraman din serialul Fiica ambasadorului! Cum a fost surprins actorul Bülent Şakrak, la înmormântarea celei mai dragi femei din viața sa

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 oct 2022, 06:15
Bülent Şakrak Foto(5)

Bülent Şakrak, doborat de moartea mamei sale

Sursa: gecce.com.tr

Tristețe fără margini pentru celebrul actor Bülent Şakrak, care dă viață personajului Kahraman în serialul Fiica ambasadorului.

Telespectatorii din România l-au cunoscut recent pe celebrul actor Bülent Şakrak, în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în rolul secundar negativ al afaceristului Kahraman, însă în Turcia acesta se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului, ce a demonstrat în multe seriale și filme artistice un talent desăvârșit. Zilele trecute celebrul actor Bülent Şakrak a pierdut cea mai dragă femeie din viață să, mama, pe care o idolatriza.

Tragedia cumplită care l-a îngenunchiat pe neînfricatul Kahraman din serialul Fiica ambasadorului!

Talentatul Bülent Şakrak are 44 de ani și a reușit în cei aproape 20 de ani de carieră în actorie să cucerească publicul din Turcia și din străinătate cu rolurile sale magistral interpretate, încă de la debutul lui pe platourile de filmare, la scurt timp după absolvirea facultății de Teatru din Istanbul.

Acesta a demonstrat un talent nativ actoricesc încă din adolescență, atunci când părinții săi au decis să-l îndrume și să-l sprijine pentru a urmă studiile în domeniul actoriei.

Anii au zburat, iar Bülent Şakrak a devenit așa cum și-a dorit în copilărie, un actor renumit și apreciat în țară să natală, capabil să pună în scenă orice rol. Primul lui rol l-a primit în anul 2006, într-un scurtmetraj numit, Ona Melek Deme, iar de atunci a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție.

În viața personală, Bülent Şakrak este un bărbat împlinit deoarece a reușit să își clădească propria familie, alături de cea de-a două să soție, celebra actrița Ceyda Düvenci, în vârstă de 44 de ani, care i-a dăruit un fiu. Îndrăgitul actor a acceptat-o cu drag și pe fiica soției sale din altă căsătorie și împreună formează o familie mare și unită. Toată această fericire s-a transformat pentru cei doi actori într-o mare tristețe și durere deoarece mama lui Bulent a decedat zilele trecute.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

Pentru celebrul actor vestea despre decesul mamei sale a picat că un trăsnet deoarece o iubea și o respectă enorm și o consideră cea mai importantă femeie din viață să.

Meral Şakrak, care suferea de cumplită boală Alzheimer, a decedat în spitalul unde a fost tratată. Ceremenia de înmormântare a avut loc ieri, în cadrul Moscheei Universității de Teologie Üsküdar Marmara. Iar actorii Bülent Şakrak și soţia să, Ceyda Düvenci, au fost însoțiți de câteva rude și prieteni apropiați, precum Cem Yılmaz, Erkan Kolçak Köstendil şi soţia sa, Cansu Tosun, Hazal Kaya şi soţul ei, Ali Atay şi Selin Şekerci.
Deși este un bărbat cu atitudine și cu multă tărie de caracter, Bulent Şakrak a fost îngenunchiat de pierderea mamei sale și a plâns mult în timpul ceremoniei, deoarece a avut o relatie speciala cu mama sa.

Citeste si: Afaceristul Kahraman Boz din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit în realitate cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată ce familie superbă au împreună!