Tragedia cumplita prin care a trecut Faimosul Adrian Blidaru! Ce a patit concurentul noului sezon Exatlon la doar 13 ani, i-a schimbat viata pentru totdeauna

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 sep 2018, 11:07

Adrian Blidaru este unul dintre Faimosii celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania.

Lider innascut, Faimosul a avut o viata grea, copilaria lui fiind marcata de o drama cumplita, el ramanad orfan la doar 13 ani.

Adrian Blidaru este unul dintre cei mai cunoscuti baschetbalisti ai Romania. De fapt, el este secretul singurelor rezultate cu adevarat importante ale Romaniei la nivel de baschet, fiind playmaker-ul echipei Asesoft Ploiesti, cea care a castigat FIBA Europe Cup.

Dar, pana sa ajunga “creierul” echipei care a cucerit Europa, Adrian Blidaru a trecut prin momente care mai de care mai dificile.

Mai exact, la vremea la care majoritatea copiilor se joaca pe maidan supravegheati de parinti, Faimosul celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania avea o cumpana imposibila.

Despre ce este vorba cititi pe WOWbiz.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.